"Дървото на живота" завърши обиколката си във Видин

 

Сагата посети емблематичния град, оставен за финал на пътуващите прожекции

 

 

Сагата "Дървото на живота" наближава своя край и тази събота се състоя предпоследната прожекция от сезона. Епизод 11 беше оставен именно за Видин, който е център на сюжетното действие. Колелото вече е направило почти пълно завъртане и след голямата обиколка на сагата пристигна във Видин. Той беше оставен за финална дестинация, преди "Дървото на живота" да се завърне за официалното закриване на сезона в София.

 

 

Прожекцията се състоя в залата на училище "Цар Симеон Велики" пред многобройната публика в лицето на ученици и учители, граждани на Видин, както и членове на Държавния архив. Професор Андрей Пантев, който е официален говорител на прожекцията, сподели колко се радва не само от факта, че е в родния си град, но и, че има възможност да разкаже малко за този славен период пред толкова разнообразна публика.

 

 

Децата на свой ред аплодираха Пантев, който предизвика усмивките на публиката и да отнесе младото поколение в едни далечни времена. "Сега учим за този период от българската история, който е свързан с битки и две последвали войни, но когато го видиш на кино, вече доста по-добре си го представяш! Някак ти става по-интересно!", споделят ученици.

 

 

Гостуваща звезда от сагата беше Александра Лопес, която грабна зрителите със силните чувства, бушуващи между героинята ѝ Азра и Йордан. Лопес раздаде много автографи на усмихнатата публика. Феновете не пропуснаха възможност да се снимат с младата звезда и да я затрупат с куп въпроси относно снимането на сагата и героинята ѝ. Гражданите на Видин останаха очаровани от отношението на актрисата към публиката: "Младостта на Александра и непринуденото ѝ поведение са като глътка свеж въздух".

 

 

"Дървото на живота" се завръща в София, където ще отбележи края на сезона в присъствието на актьорския състав, продуцентите и феновете на сагата.

 

 

Чети и: Премиера: Зоопаркът сезон 12

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV