Люси Иларионов и Наско от Б.Т.Р. играят "Стани богат"


След тях, в дена на Св. Константин и Елена, сядат Део и Елена

 

 

Люси Иларионов танцувал на една сцена с Джеймс Браун – тази любопитна история поп фолк режисьорът ще разкаже в утрешния епизод на "Стани богат", където ще бъде в тандем с рок музиканта Наско от Б.Т.Р.

 

 

Въпреки сериозните творчески противоречия, двамата ще запеят в един глас в името на децата спортни таланти в неравностойно положение. Ще разберем как всеки един от тях тръгва по пътя на музиката – как Наско е куфял с хилка за федербал пред огледалото, а Люси тръгва на уроци по цигулка, въпреки огромното му желание да стане пианист. Ще се окаже и че Up & Down далеч не е първата група на Люси – преди момчешката банда, още докато е в Плевен, той и Люси Дяковска създават групата Люси & Люси ДеГе. Как Наско се запознава с приятелката си – оперната певица Ивана, и защо в началото тя не му обръща никакво внимание? Какви актьорски предизвикателства предстоят за Люси, кои групи са подгрявали и с какво чувство гледат на мечтите, които са сбъднали?

 

 

На 21 май, денят на Св. Константин и Елена, на стола на богатството ще седне още една двойка – не пееща, а танцуваща – Део и Елена. Любов от пръв поглед или от първи танц? Какво казва бабата на Део за връзката им и какво е да имаш брат близнак? На какво се учат взаимно и как се виждат след 10 години?

 

 

"Стани богат" на 21 май, от 20.00 ч. но Нова ТВ.

 

 

Чети и: "Дървото на живота" завърши обиколката си във Видин

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV