Пищно парти на "Игрите на глада" в Кан

 

Звездите на продукцията бяха център на внимание на фестивала в Кан

 

 

Носителката на "Оскар" Дженифър Лорънс и екранните ѝ партньори от "Игрите на глада: Възпламеняване" Лиъм Хемсуърт и Сам Клафлин откраднаха цялото внимание в Кан по време на специална фотосесия и Капитол парти, провели се в рамките на кинофестивала.

 

 

Специални гости на най-горещото парти на кинофестивала в "Баоли Бийч" бяха актьори, музиканти и известни професионалисти от света на киното, но във фокуса на събитието попаднаха, разбира се, звездите от филма - Дженифър Лорънс, Лиъм Хемсуърт, Сам Клафлин и режисьора на продукцията Франсис Лоурънс.

 

 

Ритъма на насторението поддържаше звукът на популярния французин DJ Snake, номиниран за "Грами" като продуцент на новия албум на Лейди Гага. В унисон с визията на утопичната държава Панем, в която се развива действието на "Игрите на глада: Възпламеняване", на футуристичното Капитол парти в Кан фотомодели демонстрираха модната стилистика от филма "Капитол шик" - пищни, цветни и еклектични облекла, прически и грим.

 

 

 

 

Партито e отнело няколко месеца старателно планиране и внимание към всички детайли, които пресъздават еклектичната атмосфера в столицата на Панем. Дизайнерите на събитието са заложили на интересни акценти като интегрирането на портретите на героите от филма в интериора на събитието и специално кодираните покани, с които всеки гост получава и брошка със символа на Катнис Евърдийн – сойката присмехулка. Нощта, с която отбелязаха очаквания през ноември "Игрите на глада: Възпламеняване" в Кан, по нищо не отстъпи на великолепните приеми, организирани от Президентът Сноу за жителите на Капитола.

 

 

 

 

Първата част от екранизацията по едноименния бестселър на Сюзан Колинс "Игрите на глада" се превърна в кинофеномена на 2012-та година и спечели милиони фенове по света. Всички те с нетърпение очакват продължението на историята в "Игрите на глада: Възпламеняване" на световната му и българска кинопремиера  22 ноември. В него Катнис Евърдийн и Пийта Меларк се завръщат у дома  като победители от  74-те Игри на глада. Победата означава да напуснат семействата и най-близките си приятели, за да поемат на „Турнето на победителя” през всички окръзи на Панем.

 

 

Чети и: 24Кitchen представя непознатата африканска кухня

 

 

По време на обиколката Катнис усеща, че искрата на нейното неподчинение е възпламенила недоволството в няколко окръга, където се надига бунт. Въпреки това, Капитолът продължава да държи гнева под контрол, тъй като Президентът Сноу вече е започнал подготовката на 75-те юбилейни Игри на глада. Провеждани на всеки 25 години, с неочакваните си правила те заплашват да променят Панем завинаги.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV