Гала разкрива рецептите на Холивуд за перфектно тяло

 

Диетата на Тайра Бенкс и тайните на още  световни звезди са част "Седмицата на диетите"

 

 

Следващата седмица в предаването "На кафе" ще бъде посветена на най-популярните звездни хранителни режими, които предизвикаха истински бум в САЩ и Западна Европа. От 27 май до 31 май всеки ден водещата Гала ще представя най-революционните и съвременни методи за хранене, които звездите пазят в тайна от толкова време.

 

 

Още идния понеделник водещата ще разбули тайната на диетата "ШРЕД", която е абсолютен хит в Холивуд. Сред нейните най-ревностни почитатели са актрисата Упи Голдбърг и моделът Тайра Бенкс, която дори е задължила всички участнички в нейното риалити "America’s Next Top Model" да се подложат на "ШРЕД".

 

 

Във вторник ни очаква още една тайна за бързо влизане във форма преди лятото, а именно  диетата на експерта от "Пълна промяна" Майкъл Търмънд. Гала ще избере и една зрителка, която да се подложи на режима. Майкъл предлага 6-дневен режим, след който гарантира един размер по-малки дрехи. Освен всичко останало, той има и рецепта за това как да се задържат резултатите.

 

 

В третия ден от "Седмицата на диетите" зрителите ще се запознаят с последния хит в САЩ – 3-дневната пречистваща диета със сокове, измислена от австралиеца Джо Крос. В четвъртък и петък Гала ще разбие представите за правилно хранене, като представи теорията на д-р Гайдурков за т.нар. последователно хранене.

 

 

Чети и: RecyCult – тридневен фест на филми за Земята

 

 

В последния ден от седмицата специално за "На кафе" своята теория на живо ще представи най-популярният нутриционист в света – д-р Наташа Кампбел-Макбрайд. Тя е рускиня по произход, има клиника в Кеймбридж, и е автор  на т.нар. ГАПС диета. Това е природен лечебен протокол на депресия, дислексия, дефицит на вниманието и още други проблеми, които според нея имат общ корен, а именно – чревна, и оттам - имунна дисфункция.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV