"Crossing Lines" ще открие Телевизионния фестивал в Монте Карло

 

Премиерната прожекция ще е на 9 юни

 

 

Новаторският криминален сериал "Crossing Lines" беше избран като премиерна прожекция за церемониите по откриването на 53-то издание на Телевизионния фестивал в Монте Карло. Прожекцията ще бъде в неделя, 9 юни, както обяви заместник-председателят на Монако Медиакс и генерален мениджър на Television Festival – Лорон Пюйон.

 

 

"Crossing Lines" е съвместна продукция на френския канал TF1 и Sony Pictures Television (SPT) Networks. SPT Networks ще излъчи сериала премиерно по каналите си (вкл. и по AXN) в Европа, Латинска Америка, Африка и Азия. По време на откриването на Телевизионния фестивал в Монте Карло ще бъде първото излъчване на сериала въобще, а откриването с премиера на телевизионен сериал само по себе си е безпрецедентно в историята на фестивала.

 

 

В звездния актьорски състав от САЩ и Европа, блестят имената на носителя на ЕМИ и Златен Глобус Доналд Съдърланд ("Италианска афера", "Игрите на глада"), Марк Лавоин ("Добродетелен крадец"), Уилям Фичтнър ("Блек Хоук", "Бягство от затвора"), Том Влашиха ("Игра на тронове"), Габриела Песион ("Капри"), Женевиев О’Райли ("Матрицата: Презареждане") и Муун Дейли ("Комисар Магелан", "OSS 117: Изгубен в Рио").

 

 

Заснет във Франция и Чехия, на фокус в "Crossing Lines" е Международният наказателен съд (ICC), специализиран в разследването на серийни престъпления, които излизат извън пределите на дадена държава в Европа. За целта е сформиран международен екип от елитни следователи, твърдо решени да преследват престъпниците и да ги изправят пред закона.

 

 

Чети и: Гала разкрива рецептите на Холивуд за перфектно тяло

 

 

"Crossing Lines" е идеалният проект за премиерно излъчване по време на Церемонията по откриването, защото е наистина глобална, международна продукция и е прототип на това, което вярваме, е бъдещето на телевизионната индустрия. За нас е чест да посрещнем създателите и актьорския състав като гости на Фестивала", коментира Лорон Пюйон.

 

 

Както той обяви по-рано, по време на Церемонията по откриването, Доналд Съдърланд ще бъде удостоен с наградата "Кристална нимфа” за цялостен принос към киното и телевизията.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV