"Ергенският запой Част III" - един епичен завършек

 

По един или друг начин ... всичко свършва тук

 

 

Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures представят "Ергенският запой Част III" – третата и последна комедия от касовата поредица на режисьора Тод Филипс. Участват звездите Брадли Купър, Ед Хелмс, Зак Галифианакис и Джъстин Барта в ролите на Фил, Стю, Алън и Дъг. Кен Джеонг е Лесли Чоу; Хедър Греъм е първата съпруга на Стю, Джейд, а Джефри Тамбор е бащата на Алън, Сид. Към актьорския състав се присъединява Джон Гудман в ролята на новият кошмар на момчетата, Маршъл.

 

 

 

 

Тод Филипс е режисьор и съсценарист заедно с Крейг Мейзин, с когото са работили съвместно във втората част от поредицата. Продуценти на филма са Филипс, Дан Голдбърг и Томас Тъл, а Скот Бъдник, Крис Бендър и Джей К. Спинк са изпълнителни продуценти. Филмът отново събира ключови членове на творческия екип на Тод Филипс от първите два филма: оператор е Лорънс Шер, монтажист Дебра Нийл-Фишер, костюмите са на Луси Мингенбах. Към тях се присъединяват Махер Ахмад ("Гангстерски отдел") като художник на продукцията и монтажистът Джеф Грот ("Проектът X"). Композитор е Кристоф Бек, който е автор на музиката и за първите два филма.

 

 

Завръщането обратно към Лас Вегас за големия финал на трилогията не само служи на историята на филма, но предлага и удовлетворяващо чувство на завършеност на сагата. "Този път наистина ще можем да да затворим книгата по начин, който е подходящ с това, което сме построили в първия филм, - казва Галифианакис. – Разполагаме с няколко добри шеги и високооктанов екшън. Има също така истински емоции, които добавят чувство на цялостност".

 

 

 

 

Не е изненада за никой, че тези емоции се засилват с наближаване на финалните снимки на последния „запой“. Между актьорите и членовете на творческия екип, повечето от които са работили заедно по всички три филма, се поражда истинско приятелството.

 

 

Чети и: Чарли Шийн сменя името си заради роля

 

 

"Много неща се случиха след първия вик "Снимаме!" на площадката на "Последният ергенски запой" преди пет години, - отбелязва Филипс. – За нас бе забавно да погледнем назад и да се сетим за всички щури неща, които правихме, както и за местата, които посетихме заедно. Когато стигнахме до последната сцена от последния ден, определено усетих, че нещо специално е дошло до своя край. Знам, че е рядка привилегия да се правят подобни филми , които се превръщат в символи за публиката. И се радвам, че ние бяхме в състояние да го приключим по начин, който почита историята и им дава изпращането, което момчетата заслужават."

 

 

"Ергенският запой Част III"  тръгва по екраните в страната на 31 май.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV