"Правителството" тръгва премиерно по Нова ТВ

 

Датският политически трилър старира на 9 юни

 

 

Световен кино хит от Дания и един от най-успешните европейски сериали за 2012 ще се завърти за българските зрители премиерно от следващата седмица. Вярна на своя новаторски подход, Нова ТВ представя политическия трилър "Правителството" – носител на отличието за най-добър международен сериал на телевизионните награди на Британската академия за 2012 г. и един от основните виновници за светкавичния успех на датските сериали по целия свят.

 

 

От следващата неделя, 09 юни, в ефира стартира актуалната и драматична история за борбата за политическа власт, личните жертви и последици за хората. След премиерния епизод в неделя, "Правителството продължава да се излъчва  всеки делничен ден от 22.30 часа.

 

 

Награда за най-добра актриса от Монте Карло, приз от Датския телевизионен фестивал и отличия за най-добра телевизионна драма, най-добра актриса и най-добър монтаж от филмовия фестивал в Берлин бележат бляскавия старт на поредицата. Подобно на американския си братовчед "Западното крило", хитовата поредица разкрива света на политическите игри, заплетения личен и обществен живот на политиците, медиите и репортерите, които следят техния възход и падение.

 

 

Главна героиня на екрана  е Биргите Ниборг, силна жена и политически лидер, която благодарение на амбицията и огромните си усилия осигурява на партията си голяма изборна победа. В личния си живот Биргите има щастлив семеен живот със съпруга си и двете си деца. Дали обаче ще успее да бъде водещ политик и в същото време да остане вярна на себе си?

 

 

 

 

Главната актриса – Сисе Кнудсен, придобива международна слава и признание още след първия сезон на "Правителството". След успешния си дебют, тя вече е смятана за една от най-добрите актриси на своето поколение, а партньор на екрана ѝ е друг известен датски актьор –  Михаел Биркиер.

 

 

Какъв е животът на персонажите им и какви всъщност са тайните "на" и "отвъд" политиката, ще разберем от 09 юни в „Правителството”.

 

 

Чети и: ТВ премиера на "Инкогнита"

 

 

Освен „Правителството”, през месец юни Нова ТВ ще предложи още хитови премиери.

 

 

Кино маратонът започва още на 01 юни, събота, когато за Деня на детето Нова ТВ ще подари на малки и големи премиерната за България  анимация "Шрек завинаги".

 

 

На 02 юни, неделя,  от 20.00 часа,  ще се излъчи "Двуличие" с Джулия Робъртс и Клайв Оуен, а  по късно в същия ден, от 22.30, Нова ТВ ще предложи премиерата на "Гадни копилета" от Тарантино.

 

 

В събота, на 08 юни, от 20.00 часа,  зрителите могат да гледат премиерната за България романтична комедия "Сърцеразбивач" с Ванеса Паради.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV