"Хариша и Tайнственият остров" по БНТ1

 

Вълнуващи истории за археология, митове и природни тайни

 

 

Две момичета и едно момче, от Пловдив и София, са победителите в играта на нашумялата детска поредица "Хариша". Те спечелиха приключение на тайнствен остров заедно със своите родители, където за тях бе организирано истинско приключение, от което се завърнаха преди броени дни. За пръв път се прави подобна игра в България, а преживяванията на участниците вече са заснети във филма "Хариша и Tайнственият остров" и ще можете да ги видите на 2-ри юни.

 

 

Лентата ще отведе зрителите на националната телевизия на далечен тайнствен остров и ще им разкрие невероятни истории за археологията, митовете и неразгаданите тайни на природата. Те ще проследят как деца, които току-що се запознават се превръщат в истински екип и заедно успяват да разгадаят загадките на древна легенда и да открият съкровище след редица препятствия.

 

 

Чети и: "Правителството" тръгва премиерно по Нова ТВ

 

 

Ще се справят ли деца, които никога не са заставали пред професионална камера със задачата на актьори? Ще успеят ли да открият смисъла на древните символи и къде ще ги отведат следите? Всичко това гледайте във филма "Хариша и Tайнственият остров" тази неделя от 15:00ч. само по БНТ1!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV