Травма "изпраща" Джош Боуман в Холивуд

 

Звездата от "Отмъщението" ще гледаме по Нова

 

 

Сериозна травма е причината, поради която Джош Боуман е един от най-известните млади актьори днес и радва голяма част от женската аудитория. Преди да бъде открит за Холивуд, той е един от най-обещаващите играчи по ръгби.

 

 

Познат на зрителите на Нова ТВ като сина на Грейсънови Даниел, в реалния живот актьорът има зад гърба си спортно минало и дори е играл в професионалната серия. Сериозна травма обаче проваля плановете му и го принуждава да се откаже от ръгбито. Точно в този момент на сцената излиза актьорството. Макар никога до този момент да не се бил занимавал с това, признава, че винаги е харесвал театралното изкуство. Ръка му подава и тогавашната му приятелка, която била агент и се съгласява да му помогне. Така спортното игрище бързо бива заменено от холивудската снимачна площадка.

 

 

 

 

Днес британският актьор е известен не само с ролята си в "Отмъщението", но и със славата на плебой, която бързо успя да си спечели. Причина са връзките, които редица западни издания му преписват с Майли Сайръс и Еми Уайнхаус. Самият той обаче признава, че не всичко, което пишат американските таблоиди, е вярно – казва, че с Майли са били само приятели, а за отношенията си с Еми Уайнхаус все още не се чувства готов да говори. Не крие само едно – че в момента е щастлив с приятелката си и екранна партньорка в "Отмъщението" Емили Ван Камп, с която ги събира именно сериалът.

 

 

Покрай ангажиментите си като актьор, днес Боуман няма много време за спорт, но пък винаги когато има възможност, отделя необходимото внимание на другата си страст – барабаните.

 

 

 

 

Съвсем скоро зрителите на Нова ТВ отново ще го видят на малкия екран. Във втория сезон на "Отмъщението" неговият герой Даниел застава начело на Грейсън Глобал, но бързо е изправен срещу мистериозна организация, известна като Американската инициатива. Как ще се развият отношенията му с Емили Торн, която е все по-решена да накаже виновниците за смъртта на баща ѝ, каква роля ще има и доскорошната приятелка на Емили – Ашли, която по всякакъв начин се опитва да укрепи позициите си в Хемптънс и да заеме мястото на Виктория?

 

 

Чети и: "Хариша и Tайнственият остров" по БНТ1

 

 

Подготовката за новия втори сезон ще започне в ефира на Нова ТВ още на 10 юни (понеделник), когато ще бъде излъчен специален извънреден епизод, който ще ни припомни какво се случи в първия сезон.

 

 

"Отмъщението" – от 11 юни, всеки делничен ден от 21.00 ч., и специален извънреден епизод, обобщаващ първия сезон, на 10 юни, от 21.00 ч. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV