Snoop Lion гостува в сериала "One Life to Live"

 

Поредно филмово участие на рапъра

 

 

Има лие нещо, което Snoop Lion да не може да направи?  За 20-годишната си кариера мултиплатиненият рапър вече е натрупал впечатляваща биография. Той е бил сводник, рекламно лице на всичко, включително храни и напитки, а в момента се изявява и като реге певец. Сега вече Снупи може да добави още една забележителна професия – тази на звезда от сапунен сериал.

 

 

За тези, които не са влезли "на дълбоко" в света на сапунените опери, ще поясним, че хип-хоп звездата участва в хитовия американски сериал "One Life to Live" – "Един живот за живеене" като гост-звезда.

 

 

Рап изпълнителят решава да участва в подобен тип сериали покрай излизането на новия му филм "Прероден".  Документалната лента, снимана в Ямайка проследява неговото посвещаване в растафарианската култура и отразява неговия дебют като Snoop Lion.

 

 

Въпреки това, той не се появява само в ролята си на актьор. Snoop е създал и нова начална песен за сериала - "Brand New Start". Лейбълът на Snoop продуцира сингъла, който е записан с участието на соул изпълнителя IZA.

 

 

Чети и: Древният Египет: Живот и смърт в Долината на Царете

 

 

Сериалът "One life to live" се е излъчвал по ABC повече от 40 години, а по-рано тази година се възражда като уеб-сериал по Hulu и iTunes. Snoop Dogg и преди е участвал в сериала през далечните години, когато все още се е излъчвал по телевизията.

 

 

Всички почитатели на Snoop Lion ще могат да го видят на живо на 8 юли в зала Арена Армеец. Началото на концерта е точно в 20.30 часа, а подгряващ изпълнител ще бъде рапърът 100 Кила.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV