РПУ "Оня свят"

 

Райън Рейнолдс и Джеф Бриджис са бесни ченгета от отвъдното

 

 

Ако добрите момчета отиват в рая, а лошите – където поискат, то в РПУ "Оня свят" Райън Рейнолдс ("Х-Мен Началото: Върколак") и Джеф Бриджис ("Железният човек", "TRON: Заветът") определено си имат работа с най-лошите момчета на света.

 

 

Бързите коли, точните оръжия и бойните умения вършат работа в борбата с престъпниците по Земята, но не са достатъчни за залавянето на мъртъвците, които отказват доброволно да се пренесат в отвъдното. Ник Уолкър (Рейнолдс) и Рой Пулсифър (Бриджис) са натоварени с тежката задача да се справят с лошите духове под зоркия контрол на своята безпощадна шефка (Мери-Луис Паркър от ТВ сериала "Трева").

 

 

 

 

Шериф Пулсифър е обиграно ченге от РПУ "Оня свят", специализирано в преследването на бродещите из света на живите мъртъвци, преобразени като обикновени хора. Докато успява да се справя с тази задача, животът на Земята е в безопасност.

 

 

Всяка негова грешка обаче е предпоставка за пагубни последствия за живота на планетата. Изправен пред най-трудното предизвикателство в своята дългогодишна кариера, Пулсифър се нуждае от подкрепа, която получава в лицето на топ ченгето Уолфър, току-що напуснало света на живите. За да се справят с тежката полицейска мисия, те трябва първо да превъзмогнат недоволството от съвместната си работа и да се научат да работят като истински екип, което се оказва не по-лека задача.

 

 

 

 

В ожесточената битка, която двамата водят на границата на нашия и оня свят, ще стане ясно, че дори смъртта не е в състояние да унищожи злото и след нея е необходима сериозна намеса от страна на специалистите от РПУ "Оня свят". В противен случай разярените мъртви души ще поемат по грешен път в тунела към задгробния свят и хората ще трябва да се сбогуват с живота, такъв, какъвто го познават.

 

 

Чети и: Snoop Lion гостува в сериала "One Life to Live"

 

 

В зрелищната 3D екшън-комедия РПУ "Оня свят" се впускат още Кевин Бейкън ("X-Мен: Първа Вълна"), Стефани Зостак ("Железният човек 3") и Робърт Непър ("Транспортер 3"). Режисьор на филма е Робърт Швентке ("БСП – Бесни Страшни Пенсии"), а продуцентският екип включва имената на Нийл Мориц (поредицата „Бързи и яростни“), Майк Ричардсън („Хелбой 2: Златната армия“) и Майкъл Фотрел (поредицата "Бързи и яростни").

 

 

РПУ "Оня свят" ще излезе на 3D в кината у нас на 2 август 2013 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV