Премиера: "Земята: Ново начало"

 

Баща и син Смит в главните роли на фантастичната продукция

 

 

Действието в "Земята: Ново начало" се развива далеч в бъдещето - хиляда години, след като човечеството е принудено да напусне единствения дом, който познава.

 

 

"Земята просто се отказва от хората, - казва Джейдън Смит, който е в ролята на главния герой Китаи Рейдж. - Цунамита, токсичен въздух, отровена вода и храни, екстремни климатични условия – сякаш планетата е казала на хората "Трябва да се махнете от мен!". И те точно това са направили".

 

 

Новият им дом е планетата Нова Прим, на която една от управляващите фамилии е Рейдж. Бащата на Китаи, Сайфър Рейдж – който във филма игрaе бащата на Джейдън Смит, Уил Смит – e легендарен генерал и Китаи много иска да му подражава, но не всичко върви по план.

 

 

 

 

"Китаи чувства силен натиск да върви по стъпките на баща си, - казва Джейдън Смит. – В същото време той се обвинява за смъртта на сестра си, която загива преди години, и Китаи смята, че не е направил достатъчно, за да я спаси. Според него и баща му го обвинява за случилото се. Така че връзката между Китаи и баща е много трудна, а момчето прекалено силно се опитва да изглади отношенията с родителя си, и да спечели неговото уважение и одобрение".

 

 

Чети и: bTV пуска сезон 9 на "Двама мъже и половина"

 


Във филма всичко на Земята се е развило в посока унищожаване на хората. Хванат в капан заедно с баща си в разбития кораб, Китаи ще трябва да се пребори със злонамерената го заобикаляща среда и множеството странно еволюирали видове, ако иска двамата да имат някакъв шанс да се завърнат у дома.

 

 

 

 

Режисьор: М. Найт Шаямалан

 

 

Сценаристи: Гари Уита и М. Найт Шаямалан

 

 

В ролите: Джейдън Смит, Уил Смит, Софи Оконедо, Зои Кравиц, Глен Моршуер, Изабела Фурман, Дейвид Денман

 

 

Премиерна дата в България: 7 юни 2013 г

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV