Христо Стоичков взлиза в "Столичани в повече"

 

Рангел се заиграва с палава сръбкиня

 

 

Големи сътресения очакват сем. Лютови в следващия епизод на "Столичани в повече", тази сряда, от 21.00 часа по bTV. Най-тежко бурята ще засегне Спас и Йовка. След като става ясно, че Кипър не носи кръвната група на нито един от двамата си родители, в разрешаването на проблема се намесва фенотипът "Бомбай".  Скандал ще се заформи не само при Спас и Йовка, но и при Йордан и Славка. След като обвинява Йордан в безхаберие, Славка ще вземе нещата в свои ръце и ще се опита да се намести в политиката.

 

 


В проблемна ситуация ще изпадне и Гришата. Събитията толкова ще го съкрушат, че отчето ще помоли Господ за помощ. Какъв ще бъде неговият отговор и как Христо Стоичков ще допринесе за това Гришата да получи просветление, зрителите на bTV ще разберат в сряда вечер.

 

 

Докато всеки се бори с проблемите си, Рангел ще намери решение на своите или ще попадне в още по-големи. След като с помощта на Радко се регистрира в сайт за запознанства, късметът  му се усмихва и го среща с палава сръбкиня, която го кани на кафе у дома. В крайна сметка се оказва, че кафето върви с "късметче", което не е по вкуса на всеки.

 

 

Чети и: bTV пуска сезон 9 на "Двама мъже и половина"

 

 

Подобно на бившия си съпруг и Гълъбина няма късмет в сърдечните отношения. Тя отново бива отхвърлена от Пацо, който е замесен в доста неприятна ситуация от брат си, а за капак Зоя му отказва развод в последния момент. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV