Премиера: Стажанти

 

Тайната на успеха е в търсачката

 

 

Били (Винс Вон) и Ник (Оуен Уилсън) са търговски агенти, чиито кариери са провалени от все по-широкото навлизане на интернета в техния бранш. В опита си да докажат, че не са морално остарели, двамата поемат риска и се записват за участие в престижния стаж в Google, заедно с един батальон брилянтни колежани. Но да си извоюват достъп до фирма-мечта е само половината битката. Сега те се конкурират с най-елитните и технически грамотни гении на нацията, за да докажат, че наистина нуждата е майка на преоткриването.

 

 

 

 

Продукт на поколение, което смята, че ако работиш упорито и играеш по правилата, то обещаната американската мечта ще се сбъдне, Били и Ник в в крайна сметка са уволнени. Двамата приятели са прекарали живота си в усъвършенстване на изкуството на сключването на сделката, но в днешно време индустрията няма нужда от тях. Или поне така изглежда.

 

 

Били и Ник скоро откриват, че тайната на успеха в тази нова ера е в търсенето. По-точно в търсачката, наречена Google - място, където мечтите стават реалност.

 

 

 

 

За да получат достъп до този свят, те замислят своя стратегия на директен маркетинг, първа стъпка от която е да станат стажанти (или както в Google ги наричат нюглъри). Заобиколени от деца-факири на половината на тяхната възраст, двамата майстори на убеждаването трябва да намерят начин да преодолеят пропастта между поколенията или рискуват да загубят възможността да преминат от нюглър в гуглър (т.е. Google служител на пълно работно време).

 

 

Чети и: "Междузвездни войни"7 ще се снимат в началото на 2014-та

 

 

Били, Ник и техните млади съотборници ще открият основния житейски урок – че победата понякога не значи да си първи, а да имаш Googliness  - желанието да продължаваш да търсиш ...

 

 

"Стажанти" тръгва по кината на 14 юни 2013 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV