"Мостът" сезон 1 по Fox Crime

 

От 15 юли, всеки понеделник, от 20:50 часа

 

 

Действието на "Мостът" се развива на границата между Ел Пасо и Хуарес и проследява сътрудничеството на двама следователи – един от САЩ и един от Мексико, които трябва да работят заедно, за да заловят сериен убиец, който действа от двете страни на границата между САЩ и Мексико.

 

 

Мистериозният сериен убиец следва свой план. С течение на времето и развитието на сериала ние научаваме подбудите му да образова героите и зрителите седмица след седмица относно различни човешки и социални проблеми.

 

 

Пилотният епизод започва с първия от тези уроци, след като труп от две части е открит на границата между САЩ и Мексико. Долната част е от тялото на мексиканска проситутка, а горната част – от тялото на американска съдийка, която е противник на реформирането на имиграционните закони.

 

 

Чети и: Премиера: Стажанти

 

 

Поуката от убийството е, че "Всички хора са създадени равни" (първият ред от Декларацията на независимостта на САЩ – основополагащият документ за държавата). Мексиканската проститутка е била в неизвестност от година без никой да разследва изчезването й, докато американката веднага бива разпозната от следователите.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV