Зрителите избират филма във "Великият понеделник"

 

Всеки понеделник КиноНова ще излъчва филм по избор на киноманите

 

 

От тази седмица КиноНова дава властта в ръцете на зрителите – за първи път те ще бъдат тези, които ще избират какво да гледат.
Причината е най-новата кампания на медиaта – "Великият понеделник”, която стартира още днес."

 

 

През следващите няколко месеца истинските киномани сами ще определят кой филм да бъде излъчван всеки понеделник. Всяка седмица от понеделник до неделя, на Facebook страницата на КиноНова, те ще имат възможността да избират измежду пет филмови заглавия. Единственото, което трябва да направят, е да гласуват за своя фаворит в специалното приложение "Великият понеделник". Името на филма победител ще се пази в тайна до последно, като лентата, спечелила най-голям зрителски вот, ще става ясна всеки понеделник, точно в 21.00 ч. в ефира на КиноНова и Facebook страницата на канала.

 

 

Голямото гласуване започва още от днес, като зрителите вече могат да избират кой филм да гледат следващия понеделник, 17 юни, a техният глас може да им донесе и специални награди.

 

 

Конкуренцията във "Великият понеделник" е повече от оспорвана, като за първото място тази седмица ще се борят от трилър до приключенска комедия. Първи за зрителското внимание ще се съревновават: "Железният човек II", безмилостните шпиони от "Шпионски игри", нюйоркските приключенията в "Контролна кула", носителите на Оскар Ръсел Кроу и Бен Афлек в "Правилата на играта", както и любимият образ на Кейт Бланшет в историческата драма "Елизабет".

 

 

Чети и: "Мостът" сезон 1 по Fox Crime

 

 

Кое от всички тези предложения ще бъде фаворит и какво повелява зрителят във "Великият понеделник", ще разберем на 17 юни, от 21 часа, когато в ефира на КиноНова ще бъде излъчен големият победител, събрал най-много гласове.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV