Иван Лечев приготвя бебешко мляко

 

Музикантът гостува в студиото на "Търси се" тази неделя по bTV

 

 

Китаристът на легендарната група ФСБ Иван Лечев, ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто "Търси се" тази неделя, 16 април, от 11:00 часа по bTV. Най-близките му хора ще разкрият какъв е истинският образ на големия музикант извън професионалния му свят.

 

 

Дългогодишните му колеги от ФСБ ще бъдат първата изненада за Лечев. "Иван е светъл, топъл човек. С него е много лесно да си приятел и колега. Въпреки че сме много близки, никога не сме го чули да се оплаква. Бащинството го промени до неузнаваемост. В студиото ни има специална стая за малкия му син, с който той не се разделя", разказват музикантите. Дали китаристът се справя и в ролята на фронтмен на групата ще разберете от предизвикателството да изпее една от песните на ФСБ.

 

 

Много романтика ще внесе срещата с половинката на Иван, актрисата и певица Жени Александрова. "Той е любовта на живота ми. Това да се прибера вкъщи, да знам, че ще ме прегърне, ще ми каже колко ме обича, е най-великото и вълнуващо чувство", споделя откровено тя. В изненадите ще се включи и усмихнатият Константин – синът на Иван, който е същинско негово малко копие. За да докаже на приятелите си, че е специалист в отглеждането на бебета, музикантът ще приготви в студиото на "Търси се" любимото мляко на малчугана.

 

 

Тъщата  Екатерина ще разкрие с какво двамата често се забавляват: "Ние живеем под един покрив и той е най-лъчезарният и добър зет, който бих могла да имам. Понеже и двамата имаме характерно "р" често се шегуваме рецитирайки стихове с много "р"-та“. Семейният портрет ще бъде допълнен от телефонен разговор с майката на Иван, която ще му благодари за грижите като син и ще го върне в най-ранните му спомени.

 

 

В отговор на провокацията от брат си Тодор пък, Иван ще демонстрира, че може да свири и на барабани. "Заради музиката той почти нямаше детство. И сега е страхотен работохолик", споделя Тодор. За зрителите легендарният китарист ще покаже и изпълнение на цигулка, което е другата му голяма музикална страст.

 

 

Чети и: Зрителите избират филма във "Великият понеделник"

 

 

Какъв е Иван Лечев извън сцената и ФСБ и каква е ролята в му в живота на неговите близки и приятели само в "Търси се", тази неделя, 11:00 часа, по bTV.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV