Премиера: Човек от стомана

 

Еволюцията на един модерен супер герой

 

 

Едно момче разбира, че притежава необикновени сили и е пришълец от друга планета. Няколко години по-късно като млад мъж, той се впуска в пътуване, за да открие от къде е дошъл и с каква цел е изпратен на Земята. Героят в него трябва да се прояви, ако иска да спаси света от унищожение и да се превърне в символ на надежда на цялото човечество.

 

 

Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures представят "Човек от стомана", с участието на Хенри Кавил в ролята на Кларк Кент / Кал-Ел под режисурата на Зак Снайдър. Във филма участват също четирикратно номинираната за Оскар® Ейми Адамс ("The Master"), номинираният за Оскар® Майкъл Шанън ("Пътят нa промените"), носителят на Оскар® Кевин Костнър ("Танцуващият с вълци"), номинираната за Оскар® Даян Лейн ("Изневяра"), номинираният Оскар® Лорънс Фишбърн ("Тина") и носителя на Оскар® Ръсел Кроу ("Гладиатор").

 

 

 

 

Продуценти на „Човек от стомана" са Чарлз Ровън, Кристофър Нолан, Ема Томас и Дебора Снайдър. Сценарият е дело на Дейвид С. Гойер по сюжет на Гойер и Нолан, по мотиви от героите на Супермен, създадени от Джери Сийгъл и Джо Шустър и публикувани от DC Entertainment. Томас Тъл, Лойд Филипс и Джон Питърс са изпълнителни продуценти.

 

 

Екипът над Зак Снайдър зад кулисите включва оператора Амир Мокри, художника на продукцията Алекс Макдауъл, монтажистът Дейвид Бренер, многократно награждавания с Оскар® дизайнер на костюми Джеймс Ачисън ("Реставрация") и дизайнера на костюмите Майкъл Уилкинсън. Музиката е на композитора, носител на Оскар®,  Ханц Цимер ("Цар Лъв").

 

 

 

 

Чети и: Показаха новите герои в "Хобит: Пущинакът на Смог"

 

 

В ролята на иконичния герой, който се извисява в небесата, е Хенри Кавил. Той е едновременно развълнуван и смирен да играе главния персонаж в "Човек от стомана". "Супермен е един от наистина специалните герои, създавани някога, - споделя актьорът. - Той защитава надеждата и е способен да победи всяко зло. Това е урок , на който винаги можем да разчитаме, незвисимо къде се намираме или какво се случва по света. Ние се изправяме срещу трудностите и надеждата винаги играе важна роля в живота ни. Да наметна мантията на Супермен беше възможност, която не можех да пропусна. "

 

 


Премиерата на "Човек то стомана" е на 21 юни 2013г

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV