Страшни изпитания в "Черешката на тортата"

 

Заговор срещу Мариана Попова, пожар при Явор Гигов и сурово шкембе от Наско ще предизвикат смях и сълзи

 

 

През следващата седмица "Черешката на тортата" поставя рекорд по силни емоции и горещи приключения. Малък пожар, домашна питка "Бедствие" и общ заговор на звездите са изпитанията, с които ще трябва да се преборят Мариана Попова, Аксиния, Явор Гигов, Наско и Станислав Дочев.

 

 

Градусът се вдига още в понеделник, когато Явор Гигов сериозно ще наруши съседската хармония, като почти подпали  къщата. Той ще получи предизвикателство от шеф Манчев да приготви джолан с манатарки. Съвсем тематично, домоуправителят от "Етажна собственост" ще посрещне гостите си с шот от домашна ракия, а по-късно, всички заедно ще изрисуват цяла стена в дома му.

 

 

 

 

Във вторник много старание за Тиролска вечеря ще положи Мариана Попова, а вместо  награда, тя ще получи добре организирана атака от останалите. Преди да влязат в  дома ѝ, гостите ще се наговорят да се държат лошо, а за капак, по време на десерта, всички ще се скрият, за да си помисли, че са си тръгнали. Мариана ще бъде сериозно засегната, а след като намерят начин да се извинят за шегата, звездите ще полегнат на дивана за откровения, смях и сълзи. 

 

 

Домакин в сряда в "Черешката" ще бъде Аксиния, а освен сьомга и домашна бисквитена торта, тя сама ще реши да се впусне в кулинарното приключение – домашна питка "Бедствие".

 

 

В най-страшния ден от седмицата – четвъртък,  гости ще посрещне Наско. Продуктите от шеф Манчев – шкембе, чесън и лют червен пипер, ще го провокират да измисли най-страшната изненада. Всички на масата ще получат мисия –  сурово шкембе, агнешка главичка и дреболии. Дали някой ще се осмели  да опита от предизвикателството?

 

 

Чети и: Шер пуска новия си албум на 24 септември

 

 

Последен домакин в петък ще бъде журналистът Станислав Дочев, а след толкова много премеждия, на вечерята гостите ще бъдат малко уморени. Когато Наско се пошегува с домакина, шегата ще остане неразбрана. Още в началото Станислав ще откаже продуктите, изпратени от шеф Манчев, като в петък, на рождения ден на Мариана Попова, той ще ѝ поднесе и специална изненада – торта.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV