Брегова охрана – Флорида

 

Ексклузивна премиера по Viasat Explorer

 

 

Флорида не е само тропически рай, но и средище за незаконна дейност.

 

 

Брегова охрана – Флорида представя мъжете и жените, които патрулират в 7-ми район на бреговата охрана: обширно пространство по суша и вода, което обхваща охраняема зона, простираща се от Клиъруотър до Маями и от Евърглейдс до Флорида Кийс. Техните отговорности включват спиране на потока от незаконни наркотици, обезпечаване на сигурността на югоизточната граница, опазване на околната среда, прилагане на морските закони и договори и спасяване на изложените на опасност в морето.

 

 

За бреговата охрана Флорида е един от най-уникалните и предизвикателни райони на оперативна дейност в страната. В тази динамична и непредсказуема тропическа среда драматизмът и опасността са всекидневие, а мисиите "на живот и смърт" включват:

 

 

1. Спиране на потока от незаконни наркотици – през 2011 г. е наложено ембарго на 957 милиона щатски долара от незаконни наркотици.

 

2. Спасяване на изложените на опасност в морето – през 2011 г. е спасен животът на 889 души.

 

3. Обезпечаване на сигурността на югоизточната граница – през 2011 г. са спасени 5 707 мигранти без документи.

 

4. Прилагане на морските закони и договори – инспектиране на флотилия от 2 000 търговски кораба и 2 милиона плавателни съдове с развлекателна цел.

 

 

 

 

Пригответе се за едно удивително преживяване с всички невероятни събития, които са част от ежедневната работа на повече от 4500 членове на екипа на бреговата охрана на Флорида – единствено по Viasat Explorer.

 

Брегова охрана – Флорида – Четвъртък, 4 юли – 26 септември, 22:00 ч.

 

 

Чети и: Още една съдийка става коментатор в БНТ

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV