Ще има втори сезон на "Демоните на Давинчи"

 

Продукцията ще бъде готова през 2014-та

 

 

Телевизионният канал FOX ще зарадва българските зрители с последния епизод на "Демоните на Да Винчи", изпълнен с обрати и изненади, в понеделник, 17-ти юни, от 21:50 часа. След успеха на първия сезон, вторият е в процес на заснемане, а излъчването му се очаква през 2014 година.

 

 

Първият епизод на "Демоните на Да Винчи" отбеляза рекордни рейтинги в САЩ, като повече от 2 140 000 души са били пред екрана. Този факт превръща продукцията в най-успешната премиера за оригинален сериал на STARZ в историята на канала.

 

 

Историческото фентъзи, създадено от Дейвид Гойър, е продуцирано от Adjacent Productions и следва "неразказаната" история на най-прочутия гений в света Леонардо да Винчи по време на буйната му младост в ренесансова Флоренция. "Демоните на Да Винчи" предлага екшън, приключения и исторически факти и е изключително развлекателен по начин, присъщ на Дейвид С. Гойър: "Развълнуван съм, че ще продължим приключенията на най-ексцентричния и блестящ гений. Да живее Леонардо! Благодарни сме на Starz, че го върна към живот", коментира Гойър.

 

 

 

 

Джейн Трейнър – изпълнителен продуцент на "Демоните на Да Винчи" и директор на Adjacent Productions, коментира: "Демоните на Да Винчи" е проект, в който вложихме много страст. За нас е привилегия да работим с екипа на Starz, както и с творческата визия на Дейвид С. Гойър. Вълнуваме се, че ще продължим приключението още един сезон и ще вдъхнем живот на гения, страстта и приключенията на Леонардо да Винчи за зрителите от цял свят".

 

 

Извън САЩ "Демоните на Да Винчи" се излъчва още в Канада, Латинска Америка, Европа, Азия, Близкия изток и Африка.

 

 

В продукцията участва Том Райли, спечелил овациите на критиката във Великобритания с ролите си в театъра, киното и телевизията и носител на награди Drama Desk Awards за ролята си в бродуейския спектакъл от 2011 година "Аркадия", номиниран за награда "Тони". В сериала му партнират Лора Хадък, Елиът Коуън, Лора Пулвър и Блейк Ритсън.

 

 

Чети и: Плакати на героите от "Сем. Милър"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV