Втори сезон на новия "Далас" от 24 юни

 

Още интригуващи обрати в американския сериал

 

 

Интригите и борбата за надмощие сред членовете на легендарния клан Юинг продължават във втория сезон на "Далас". Новите епизоди, заснети в САЩ през януари тази година, ще се излъчат премиерно по bTV от 24 юни, от понеделник до четвъртък в 21.00 часа.

 

 

До края на пилотните 10 серии от новия "Далас" здравето на Боби (Патрик Дъфи) се влошава прогресивно, а новата му съпруга Ан (Бренда Стронг) минава през истински ад заради бившия си Харис Райланд (Мич Пиледжи). Той я изнудва с една от най-страшните ѝ тайни.

 

 

Елена (Джордана Брустър) разбира, че годеникът и Джон Рос (Джош Хендерсън) е задействал коварен план да съсипе братовчед си Кристофър (Джеси Меткалф) и чичо си Боби. Целта му е да сбъдне амбициите на баща си Джей Ар (Лари Хагман) и да стане глава на семейство Юинг. Борбата между братовчедите Кристофър и Джон Рос стига до невъзможни измерения и по нищо не отстъпва на тази между техните бащи. В края на първи сезон е разкрита и истинската самоличност на съпругата на Кристофър - Ребека Сътър (Джули Гонзало).

 

 

 

 

В началото на втори сезон към главните действащи лица се присъединяват Харис (Мич Пиледжи) - манипулативният бивш съпруг на Ан, Ема Браун (Ема Бел) - богатата и привилегирована красавица, която се надява да намери щастието в Саутфорк и Андерс „Дрю” Рамос (Куно Бекер) - проблемният брат бунтар на Елена, жаден за петрол и пари.

 

 

Чети и: Карл Велики – Митът

 

 

От 24 юни историята в "Далас" продължава с още по-интригуващи събития. Кандидатурата на Сю Елън (Линда Грей) за губернатор е застрашена, след като тя подкупва медицинско лице, за да спаси сина си Джон Рос от тежко обвинение. Харис продължава да преследва Ан, като твърди, че има информация за нейната изгубена дъщеря. Съпругата на Кристофър Ребека започва да разкрива истинската си същност. Джон Рос и Джей Ар влизат в съюз, а това няма да доведе до нищо добро както за Кристофър и Боби, така и за Сю Елън.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV