Зооспасители 24/7 (Сезон 8)

 

Премиера по Viasat Nature

 

 

Премиера през юли по Viasat Nature на "Зооспасители 24/7" – един завладяващ поглед към живота на хората, посветили се на работа по спасяването на застрашените диви животни и на домашните любимци, жертва на човешка жестокост, преследване и липса на грижи.

 

 

Поредицата представя хора от цяла Великобритания, работещи — в тясно сътрудничество с Кралското дружество за предотвратяване на жестокостта към животните (RSPCA) и широк кръг от резервати за животни, спасителни центрове, болници и проекти за опазване - за защитата и спасяването на застрашените животни.

 

 

Всяка година хиляди диви животни и домашни любимци стават жертва на насилие, преследване и липса на грижи. Тази неподправено-реалистична документална поредица проследява инспекторите, които се борят срещу жестокостта към животните и за премахването на незаконната търговия със застрашени видове. Тя представя също удивителни диви животни: от тюлени и китове до редки хищни птици, както и по-обикновени градински посетители като язовци и таралежи.

 

 

 

 

Всеки епизод изследва широк кръг от случаи на преследване на животни: от малтретирани или изоставени домашни любимци, които отчаяно се нуждаят от грижи и нов дом, до ранени тюлени, елени, коне и други диви животни, нуждаещи се от помощ, за да могат напълно да възстановят своето здраве и да се завърнат в дивата природа. Поредицата ни отвежда и в домовете на собствениците на домашни любимци, срещайки ни с техните кучета, котки, зайци, плъхове и змии! Това е един необикновен поглед към света на дивите и домашните животни и хората, които осигуряват тяхната безопасност.

 

 

Зооспасители 24/7 (Сезон 8) – 28 юли – 29 септември, 17:55 ч.

 

 

Чети и: "Корабът на Рез" тръгва по БНТ

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV