Предстояща премиера: "Замръзналото кралство"

 

Едно кралство омагьосано за вечна зима

 

 

С характерното си чувство за хумор създателите на анимационния хит "Рапунцел и разбойникът" от Disney представиха първия трейлър на  комедията "Замръзналото кралство" в разгара на юнските жеги. Забавната ситуация, в която попадат двама от героите – снежният човек Олаф и северният елен Свен, - загатват за изобилието от комични моменти, в които ще бъдем въвлечени през ноември в кината.

 

 

 

 

В приключенската анимационна комедия "Замръзналото кралство" пророчество е сковало едно кралство във вечна зима. Ана е безстрашна оптимистка, която обединява сили със смелия планинец Кристоф и неговия другар, северния елен Свен. Заедно те се отправят на епично пътуване, в което да открият сестрата на Ана - Елза, чиято снежна магия тегне над кралство Арендел. По пътя си те се натъкват на вълшебства, срещат мистични тролове и смешния снежен човек Олаф, изправят се пред суровите стихии на зимата в надпревара да спасят кралството.

 

 

Чети и: Плакати на героите от "Сем. Милър"

 

 

Режисьори на „Замръзналото кралство“ са Крис Бък ("Тарзан", "Всички на сърф") и Дженифър Лий (сценарист на "Разбивачът Ралф"). Продуцент е Питър Дел Веко (“Мечо Пух“, “Принцесата и Жабока“). Оригиналната музика към филма е дело на големите имена на Бродуей - носителя на "Тони" Робърт Лопес ("The Book of Mormon","Avenue Q") и Кристен Андерсън – Лопез (“In Transit”).

 

 

 

 

Официалната българска премиера на анимационната комедия "Замръзналото кралство" е на 29 ноември 2013 г. в кината на 3D.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV