Звездите стават приятели в "Черешката на тортата"

 

Шеф Манчев заплашен с истински жив омар в името на победата

 

 

Нана, Любо Ковачев, Касиел Ноа Ашер, стилист Капанов и Коко Тайсъна разкриват най-личните си истории – в пет поредни вечери на  "Черешката на тортата". От френска кухня и пикантни истории за мъжки целувки и любовни изневери, до най-личните откроения,  разговорите на масата ще сближат гостите, а накрая всички те ще станат истински приятели.

 

 

За първи път шеф Манчев ще бъде заплашен – с жив омар и неговите щипки, а причината ще бъде желанието за победа на някой от участниците.

 

 

Още в понеделник Касиел Ноа Ашер ще посрещне компанията без каквито и да било задръжки, като през цялото време тя ще готви... по сутиен. На масата ни очакват еврейски рецепти и ценни съвети, свързани с либидото, а още първата изненада ще накара гостите да се сближат.

 

 

От тайните на духа, гостите бързо ще преминат към кулинарните разкрития във вторник, когато Любо ще шашне всички с френска кухня и невероятни специалитети. Гъши дроб, лаврак и шоколадов мус са само част от изненадите, а след всичко това Коко Тайсън ще се яви на кастинг за актьор. Ще разберем как Любо е живял във Франция и как се е справил с целувката с мъж в "Забранена любов".

 

 

В третия ден от седмицата стилист Капанов ще приготви осемстепенно меню, придружено от откровени до болка истории. На масата ще има телешко варено, супа от миди и цели четири салати. Той ще разплаче гостите си с откровения си разказ за сина си, който е починал, след като е  имал проблеми с наркотиците. Обстановката ще разведри папагалът Коко, както и няколко пикантни истории около любовния живот на Капанов – как се е криел на терасата от съпруга на своя любовница.

 

 

 

 

Любо ще се задави с една голяма кост от шаран, а Касиел ще го спаси с парче хляб и чаша вино – в четвъртък. Преди това гостите ще трябва да почакат доста за вечерята, като минат през бокс залата – с професионалния треньор и боксьор Коко Тайсъна. Самият Коко ще сподели с останалите как е посягал на жена, която го е предала, за групировките и още истории, свързани с неговото минало.

 

 

Чети и: Репортаж на БНТ взриви интернет

 

 

В петък Нана ще сподели как преди година шоуто ѝ отправя покана за участие и точно в този момент тя разбира, че е болна. Водещата ще разкаже, че тогава е допускала, че никога няма да дойде моментът, в който да готви в новата си кухня и в "Черешката на тортата". Тортиля, паеля, два десерта и още вкусотии ще пренесат гостите в слънчева Испания, а на екрана ще стане ясно,  че готвенето е помагало на Нана в едни от най-тежките ѝ моменти.

 

 

"Черешката на тортата" – от понеделник до петък, от 20.00 часа по Нова ТВ

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV