bTV Comedy изпраща зрители на снимачната площадка

 

Трима ще видят на живо как се снима "Столичани в повече"

 

 

Единствената по рода си българска комедийна драма "Столичани в повече" предстои отново да стартира в родния ефир от 24 юни по bTV Comedy. Любителите на смеха ще имат възможността да проследят завръзките на различните сюжетни линии в сериала всеки делничен ден от 22.00 часа и с уикенд маратони от 14.00 часа.

 

 

Латното излъчване на столичаните ще стартира съвсем не на шега за зрителите на bTV Comedy, за които медиата организира специална игра. Нейното начало ще бъде дадено в същия ден - 24 юни, когато е и стартът на сериала. Тя ще продължи до началото на септември, когато ще се излъчи и последният епизод от летния маратон на "Столичани в повече".

 

 

Чети и: Звездите стават приятели в "Черешката на тортата"

 

 

Лятната игра на bTV Comedy ще бъде поместена на страницата на сериала. Нейната цел и основна "задача" за феновете е да определят кой е любимият им персонаж. Всеки желаещ да участва трябва да бъде регистриран в сайта btv.bg. Гласувалите ще имат възможността да участват в жребий, а наградата за трима от зрителите е един незабравим ден на снимачната площадка на комедийната драма "Столичани в повече". Победителите в играта ще имат възможността да поканят със себе си и по един свой придружител, с когото да споделят емоцията.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV