Поръчаха втория сезон на "Ханибал"

 

Новите серии очакваме по AXN

 

 

Sony Pictures Television (SPT) Networks поръча втори сезон на оригиналния си, драматичен сериал „Ханибал”. Това решение последва успешната премиера на дебютния сезон, който се завъртя в каналите на SPT Networks в над 80 държави, включително и в България по канала AXN. Вторият сезон ще се състои от 13 епизода и ще бъде излъчен през 2014 г.

 

 

Потвърждавайки новината, Мари Джейкъбсън – програмен директор и директор "Продукция" на SPT Networks каза: "Ханибал" прикова вниманието на зрителите от всяка точка по света. Поръчан като оригинална продукция,  драматичен сериал от най-висок клас какъвто е "Ханибал", е от основно значение за нас и наша първа отговорност. Горди сме, че имаме възможността да създаваме телевизионни събития, а нашите зрители да са първите, които могат да ги видят за своите територии.

 

 

"Ханибал" е базиран на световно известния, митологизиран и позорно известен типаж д-р Ханибал Лектър, от романа на ужасите на Томас Харис. Смразяващият кръвта сериал отвежда зрителите до самото начало на историята и представя отблизо два от най-харизматичните образи.

 

 

В главните роли участват Хю Данси ("Крал Артур", "Блек Хоук") като Уил Греъм, Мадс Микелсен ("Казино Роял", "Сблъсъкът на Титаните", "Изгревът на Валхала") в ролята на Ханибал Лектър и Лорънс Фишбърн ("Апокалипсис сега", "Матрицата", "От местопрестъплението") в ролята на Джак Крофърд.

 

 

Чети и: "Фрактура" става на 15 години

 

 

Изпълнителен продуцент на серала е Брайън Фулър ("Герои", "С аромат на маргаритки", "Мъртва като мен"), а режисьор е Дейвид Слейд ("Здрач 3: Затъмнение", "30 дневна нощ").

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV