Джери Брукхаймър получи звезда на "Алеята на славата"

 

"Няма да се главозамайвам, защото списъкът със звезди включва патока Доналд и Мики Маус..."

 

 

На 24 юни, в компанията на Том Круз и Джони Деп, продуцентът на приключенския екшън "Самотният рейнджър" Джери Брукхаймър получи своя звезда на Алеята на славата. Тя увенчава кариерата на един от най-успешните кино и телевизионни продуценти, започнала през 1975 г. На събитието, пред кинотеатъра "Ел Капитан", присъстваха изпълнителният директор на "Дисни" Боб Айгер, актьори, представители на индустрията и множество фенове.

 

 

Джони Деп демонстрира своето уважение с кратко, но емоционално изказване: "В наши дни думата "легенда" се опакова твърде лесно, но не и тук, не и днес. Имах късмет, още преди години моят път да се пресече с този на Джери. Несъмнено, след работата ми с него, животът ми не е същият, а вероятно и занапред няма да бъде. Без Джери нямаше да ги има Пиратите, капитан Джак, нямаше да ги има възродения Самотен рейнджър и вдъхновения за нов живот образ на Тонто. Лично аз имам да му благодаря за много!"

 

 

 

 

Самият Джери Брукхаймър сподели: "Няма да се главозамайвам, защото списъкът със звезди включва патока Доналд и Мики Маус, но съм изключително поласкан, че името ми ще стои на този булевард редом до имената на изумителни таланти от гилдията. Трогнат съм, че толкова много знаменитости от света на киното и телевизията отделиха време, за да дойдат. С речта си Джони ме накара да се почувствам наистина специален."

 

 

Две години след последния филм от хитовата кинопоредица "Карибски пирати", продуцентът Джери Брукхаймър, режисьорът Гор Вербински и Джони Деп, отново се събират за разчупващ жанра филмов проект, чиято световна гала премиера беше миналия уикенд в Приключенския парк на Дисни в Калифорния. За събитието създателите на "Самотният рейнджър" бяха разположили на червения килим специално изработения за продукцията парен локомотив. Машината, която заема важно място в сюжета на филма, е част от използвания внушителен реквизит.

 

 

 

 

"Самотният рейнджър" е заснет "на терен" без допълнителни компютърни ефекти, за което Вербински споделя: „Това беше най-трудният филм, който съм правил. Но ми харесва, кара ме да усещам, че сме създали нещо невиждано и вълнуващо“. Повечето каскади в „Самотният рейнджър”  са изпълнени от самите актьори – Арми Хамър, Уилям Фичнър и Джони Деп, който дори се сдобива със счупено ребро, падайки от един от седемте бели коня, които играят легендарния Силвър.

 

 

Джони Деп, който изгражда и се превъплъщава в образа на индианеца Тонто, стана любимец на кинозрителите като особняка Капитан Джак Спароу в "Карибски пирати".

 

 

Чети и: "Аз, проклетникът 2" мина по жълтия килим

 

 

Премиерата на "Самотният рейнджър" у нас е на 5 юли в кината в цялата страна. Филмът излиза и в новия за България 4DX формат, който с ефектите на движение, вятър, светкавици, вода и аромати ще въвлече зрителите в истинско приключение за сетивата, сред каньоните на пустинята Моуаб в щата Юта.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV