Джим Кери стана част от "Кick-Ass" 2

 

Култово продължение на още по-култова продуцкия

 

 

Три години след като филмът "Kick-Ass" - екранизация на комикс, пародиращ всички клишета на блокбастърите за супергерои - се превърна в тотален хит в САЩ, се задава неговото разбиващо продължение. Първият филм от поредицата си завоюва култов статут сред младежката аудитория, благодарение на свежата трактовка, комбинирана с откровено нецензурн хумор "Кick-Ass" 2 отново събира на голям екран Арън Тайлър-Джонсън ("Диваци") и Клоуи Грейс Мориц ("Тъмни сенки" и предстоящия "Кери"), за да ги забърка в още по-големи неприятности.

 

 

Трепача и Тупалката се завръщат на голям екран, този път в компанията на полковник Звезди и райета – превъплъщение на Джим Кери, което ще ни припомни култовата му роля в "Маската". 

 

 

"Кick-Ass" 2 заварва повелителката на хладните оръжия, Тупалката,  пред най-страшното предизвикателство – да намери истинското си аз. За целта трябва да се впише в новото училище и да заживее като обикновено момиче, без  да се забърква в каши. Животът на кротка гимназистка обаче не е никак по вкуса на бясната фурия Минди (Тупалката), научена от баща си да се справя с проблемите не чрез сладки приказки, а с перфектно заучени бойни хватки.

 

 

 

 

Ситуацията се заплита още повече след намесата на кроткия на вид Дейв (Трепача), решен да се превърне в истински боец и да основе първия в света екип от супергерои. Именно тук на сцената се появява Полковник Звезди и райета. Полковникът с прозвище, заето от американския флаг,  набира патрул от смелчаци,  търсещи по улиците на Америка достойни за защита каузи. Трепача се присъединява към Черната смърт, Нощната кучка и Бияча, и остава само да бъде убедена „поправената“ Тупалка.

 

 

Чети и: Джери Брукхаймър получи звезда на "Алеята на славата"

 

 

В ролята на злодея влиза Червената мъгла (Кристофър Минц-Плас), който решава да отмъсти за загубата на баща си, като приеме ново прозвище – Шибаняка - и събере лига на антигероите. Лошите са по-лоши от всякога,  но в плана има уловка: забъркаш ли се с един супергерой, забъркваш се с всичките.

 

 

 

 

 "Кick-Ass" 2 ще излезе в кината у нас на 16 август 2013 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV