Гримирани мъже в "Черешката на тортата"

 

Куклен спектакъл, еврейска кухня и благотворителен търг са част от изненадите през следващата седмица

 

 

Христо Сираков, Етиен Леви и Станимир Гъмов слагат дамски грим – на шега и като специална изненада, през следващата седмица в "Черешката на тортата". Идеята за това ще даде друг участник в шоуто  - Ирена Милянкова, а това ще се случи точно преди вечерята на другата дама от звездната петорка – Силвия Стойчева.  

 

 

Италианските вечери ще придобият български привкус още в екстремния понеделник в предаването. Първият домакин от седмицата -  Христо Сираков ще посрещне гостите на вилата си до Щъркелово гнездо, с ATV и моторна лодка. Гостите ще объркат италианската вечеря на Сираков, като поискат ракия от самото начало, а не както се пие тя в Италия – в края на вечерята. Ще разберем има ли Христо още връзка със Зара, както и какво може да доведе до истерия Силвия и Гъмов.

 

 

Домакин във вторник в "Черешката на тортата" ще бъде Етиен Леви, а той ще зарадва гостите с еврейска кухня и вино. Етиен ще посрещне дамите от компанията като истински кавалер, с червена роза и ще покаже култовите си танцувални стъпки. Зрителите ще разберат каква е болката му, а като изненада ще се върнат във времето на дует ШИК. Всички ще танцуват заедно, а Христо Сираков дори ще пее.

 

 

Гостите в "Черешката" за първи път ще си направят сметка какво поръчват в сряда, когато Гъмов ще сложи цени на всяко ястие на вечерята си. На сцената на самия куклен театър всички ще са част от истински куклен спектакъл с песни, танци и много настроение.

 

 

 

 

В четвъртък, при Ирена Милянкова, продуктите на шеф Манчев ще бъдат приготвени в паста със сирена и сметана, а с нея тя ще нахрани децата си. Ирена ще купи домашни продукти и ще направи истинска българска кухня – баница, боб с наденица, свинска вратна пържола с лук. На вечерята красавицата ще сподели неща за семейството и за кариерата на модел, а изненадата ѝ ще върне всички в детството. За финал Ирена ще подари на гостите по един компот.

 

 

За петъчната вечеря ще бъдат необходими специални приготовления, и то от мъжката част на компанията. Ирена Милянкова ще реши да гримира мъжете, докато пътуват в лимузината, и те ще пристигнат при гримьора Силвия Стойчева с червени устни, спирала и руж. Ще разберем какъв е животът на една от жените, били до Димитър Бербатов.

 

 

Чети и: Къци Вапцаров пак ще върти "Колелото на късмета"

 

 

Финалът на седмицата ще е вегетариански, а каймата, изпратена от шеф Манчев, ще бъде използвана за храна за бездомните животни. В петък всички участници ще посетят приют за кучета, там ще си направят и фотосесия, приходите от която ще отидат за благотворителност. На вечерята Христо ще реши да купи снимките на всички за общо 800 лева, като най-високо ще оцени снимката на Ирена.

 

 

"Черешката на тортата" – от понеделник до петък, от 20.00 часа по Нова ТВ

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV