Джон Траволта иска филм със сина и жена си

 

Актьорът би снимал късометражен филм със семейството си

 

 

Холивудската Джон Траволта сподели, че би снимал филм със сина и съпругата си. Той гостува на кинофестивала в Карлови Вари, къде представи най-новата си лента "Опасен гост". Във филма Джон си партнира с още едно голямо име от седмото изкуство – Робърт де Ниро.

 

 

По време на пресконференцията за представянето на филма, Траволта беше запитан дали би искал да се занимава с режисура. В отговор, той сподели, че това не го привлича, но има един филм, който би снимал:

 

 

"Единственият филм, с който бих се захванал е късометражът по моята малка книга за момчето прелитащо над САЩ във времето когато витловите самолети са заменени с реактивни. Това е разказ за хората, които среща на борда”, каза Траволта. "Книгата е полубиографична и бих искал синът ми да играе мен, а жена ми – моята майка. Аз може да съм капитана на самолета. Така че ако бих режисирал нещо, то ще е именно този филм", каза още актьорът.

 

 

Чети и: Нов трейлър на "Заклинанието"

 

 

Както се сещате, няма да му е трудно да играе именно капитана. Знаем отдавна за неговата страст към летателните средства. Освен това, Траволта е сертифициран пилот и има няколко самолета.

 

 

"Опасен гост" тръгва по кината в България на 12 юли. В него актьорът влиза в образа на европейски турист, който ще се срещне с ветерана от американската армия, пресъздаден от Робърт де Ниро. Те се сприятеляват, без никой да подозира, че гостът е сръбски войник, търсещ отмъщение.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV