Брайън Фулър слага край на първия сезон на "Ханибал"

Снимки:© 2013 Chiswick Productions LLC. All rights reserved

 

Последният, 13-ти епизод е тази вечер от 22:00 по AXN

 

 

С приятел като Ханибал Лектър кой има нужда от враг?

 

 

Не и профайлърът на ФБР Уил Греъм.

 

 

"Добрият" лекар поствя на изпитания опасно нестабилният психически профайлър цял сезон, отивайки толкова далеч, че убива невролога, който смята, че халюцинациите и загубата на памет на Уил имат логично, медицинско обяснение! Изпълнителният продуцент Брайън Фулър обещава, че във финалния епизод на първи сезон: "Най-лошото за Уил тепърва предстои!".

 

 

 

 

Взаимоотношенията между централните образи Ханибал - Уил и Уил – Алана, ще претърпят големи промени, докато Уил се опитва да открие човека, на когото може да се довери. Тази личност може да се окаже ченгето от местопрестъплението Бевърли Кац. "Тя не иска нищо от него.", казва Фулър. "Бевърли я е грижа за него, като човешко същество, което има очи за човешката болка."

 

 

А другото "човешко същество", което причинява тази болка, няма желание тя да свърши. "Целта на Ханибал е да сломи човещината в Уил за да може да го съзаде наново по свой образ и подобие, съгласно собствените си представи", казва Брайън Фулър.

 

 

 

 

Какво още е необходимо за да се раздели Уил със здравия си разум завинаги? Вероятно, това е Абигейл Хобс, дъщерята на серийния убиец "Свраката от Минесота", служела за примамка за жертвите на баща си. "Тя определено е носещата стена на здравия му разум. Когато тази стена се пропука, историята започва да се разнищва, а това ще доведе до истинско откровение за Уил!”.

 

 

Чети и: Джон Траволта иска филм със сина и жена си

 

 

Фулър не желае да издаде дали разплитането на историята ще доведе до разкриването на истинското лице на Ханибал Лектър, но обещава, че финалният епизод на първия сезон няма да остави зрителите в неведение. "Има развръзка в края на първи сезон, но също така има и тотално презареждане в динамиката на сериала!”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV