Кирил Ефремов и Камелия ще водят Мис България 2013

 

Пътят към короната започва на 15 юли

 

 

Кирил Ефремов и една от най-обичаните провокативни певици Камелия ще са водещите на най-красивото риалити шоу това лято – Мис България 2013. Двамата безспорно ще създадат уникален дует, който в продължение на месец ще подложи 18-те претендентки за титлата "най-красива българка" на невиждани до момента предизвикателства за визията и волята на тазгодишните участнички в конкурса.

 

 

Пътят към короната на победителката тази година започва на 15 юли в ефира на TV7. Най-горещото лятно шоу ще се излъчва всеки делник в праймтайма на телевизията.

 

 

Като кавалер Кирил Ефремов ще поеме тежестта на ежедневните снимки и ще води както двата лайфа, така и дейли епизодите, за да може екранната му партньрока Камелия да съчетае постоянните си музикални ангажименти с ролята си на водещ. Секс символът на поп-фолк ще влезе като тежката артилерия в живите студия на шоуто два пъти в седмицата.

 

 

Киро ще бъде човекът, който единствен ще нарушава изолацията на момичетата и ще им поставя ежеседмичните задачи. Дали обаче най-голямото предизвикателство за красавиците няма да бъде неповторимият чар на актьора, който ще бъде и единственият мъж с достъп до Двореца на 18-те принцеси? След като прекара три месеца като Къртица в базата на "Къртицата", Кирил се очаква да даде и най-компетентните съвети на 18-те кандидатки за короната как да се справят с пълното отделяне от околния свят.

 

 

Чети и: Skiller и Balkan Khans на Sziget 2013

 

 

Камелия ще влиза в живото студио и с уникалното си присъствие няма да спести никому неудобните въпроси, няма да убегне от погледа ѝ нито една грешка на претендентките, както и нито един техен успех няма да остане незабелязан. Амплоато на водеща не е чуждо за певицата, която може да се похвали със завидни успехи както пред камерите на риалити формати, така и в студиото на "Споделено". Камелия отдавна разби мита за съмнителния интелект на поп-фолк певиците и присъствието ѝ като водеща обещава да е един от най-цветните акценти в Мис България 2013.

 

 

А дали някоя от 18-те кандидатки няма да насочи вниманието си не към чаровния мъжкар Кирил Ефремов, а към сексапилната Камелия, предстои зрителите да разберат само от ефира на TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV