"Хавай 5-0" се завръща с трети премиерен сезон

 

По следите на горещи престъпления  тръгва и екипът на Касъл и Бекет в третия сезон на "Касъл"

 

 

Лятото в ефира на Нова ТВ започва с неразкрит криминален случай – за щастие само на кино, и то на едно от най-екзотичните кътчета на света.

 

 

В петък, 12 юли, хитовият "Хавай 5-0" се завръща с  премиерен трети сезон и една истинска легенда от миналото. Актьорът Едуард Аснър, звезда от оригиналния сериал от далечната 1968 година, се завръща на снимачната площадка след 36 години, в ролята на контрабандиста Огъст Марч – злодей, който най-верните фенове на поредицата познават от самото ѝ начало. Епизодите можете да следите всеки делничен ден, точно в 21.00 часа.

 

 

В семейството на "Хавай 5-0" през новия сезон има още нови попълнения, а почитателите на един от най-успешните криминални сериали в света няма да останат разочаровани. Майката на Макгарет – Дорис, която всички смятат за мъртва, също разкрива образа си в новите епизоди, а в ролята ще се превъплъти носителката на Оскар Кристин Лати.

 

 

 

 

По следите на горещи случаи и престъпления, освен "Хавай 5-0", през следващите седмици ще се впусне и още един безупречен екип - този на Касъл и Бекет. От понеделник, 08 юли можете да следите третия сезон на "Касъл" с епизоди всеки делничен ден от 22.30 часа.

 

 

Чети и: Филип Диленси част от "Корпус за бързо реагиране"2

 

 

Какво ще се случи с отношенията между главните персонажи и има ли място за романтика в напрегнатите сюжети? Отговорите на тези въпроси ни очакват от следващата седмица в  ефира на Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV