Албена Михова и Дони гласове в "Аз, проклетникът"2

 

Миньоните се завръщат на голям екран днес

 

 

Редом до "обичайните заподозрени" – Гру, момичетата и жълтите миньони – в "Аз, проклетникът"2 се появяват още колоритни герои, които перфектно допълват комичния хаос от щури номера, яки коли и чудати джаджи.

 

 

В ролята на симпатичния корейски продавач на перуки Флойд влиза Дони, който озвучава персонажа на български. С гласа на Албена Михова е представена кокетната Шарън – красива блондинка с амбиция да намери своя красив мускулест принц в лицето на непохватния Гру. Бившият злодей Гру пък ще донесе стабилна доза смях в киносалоните, озвучен, както в първия филм, от актьора ветеран в дублажите Стоян Алексиев.

 

 

 

 

Продавачът на перуки Флойд Орелсан е кореец, собственик на магазин за перуки в мол "Пардайз", където се развива голяма част от действието във филма. Флойд е горд мъж с голяма осанка, но и настойчив търговец. Винаги се оглежда за плешиви мъже, потенциални клиенти и така се среща с Гру.  Дони признава, че неговата среща с героя се е състояла едва в звукозаписното студио, но го е харесал от пръв поглед. "Той обожава стоката, която предлага, мек е като памук пред клиента, но ако някой не хареса продуктите му, много се засяга", споделя Дони.

 

 

С гласа на Албена Михова  ще говори кокетната и напориста Шарън. Самовлюбена, хирургически „подобрена“ и прекомерно гримирана, Шанън никак не си дава сметка как изглежда отстрани и твърди, че мрази хората, които преиграват, макар самата тя да е от тях.

 

 

 

 

За доброто настроение на армията жълти миньони на Гру в "Аз, проклетникът"2 се грижи Фарел Уилямс, който е част от екипа, създал саундтрака към филма. "Екипът на Illumination е много креативен и аз трябваше да направя музика, която да отговаря на колоритната визия на филма", коментира музикантът. "Този път определено искахме да направим нещо по-емоционално. Нещо, което пасва на 70-те години. Аз съм роден през 70-те, така че веднага улових този дух".

 

 

Чети и: "Хавай 5-0" се завръща с трети премиерен сезон

 

 

В тон с динамичния ритъм на музиката и с гласовете на едни от най-обичаните български актьори, "Аз, проклетникът"2 идва в кината с обещанието да се превърне в най-щурото филмово приключение това лято. С помощта на серия нечаквани обрати и шеговити намигвания от съдбата, бившият злодей номер едно Гру ще се превърне в грижовен и любящ баща.

 

 

Миловидните жълти миньони от своя страна ще сменят нрава и... цвета си. На пъстрата палитра от емоции българските зрители ще могат да се насладят още по-пълноценно в уникалното киноизживяване 4DX, добавящо движения на седалката, разпръскване на водни капки, усещане за вятър и аромати от сцените във филма.

 

 

"Аз, проклетникът"2 идва в кината у нас на днес в 2D, 3D и 4DX.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV