Мария Игнатова и Алекс Раева водят X Factor

 

Започват кастингите на музикалното шоу

 

 

Най-красивият женски тандем в родния ТВ ефир ще има своето запазено място на сцената на X Factor. Мария Игнатова и Алекс Раева отново се събират като екранна двойка и приемат предизвикателството да бъдат водещи на втория сезон на музикално шоу №1 в света.

 

 

Новината за това съобщи продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян тази сутрин в "Здравей, България". Пред водещия Павел Владимиров той обясни, че вторият сезон на X Factor ще обхване много по-широк кръг аудитория и ще се опита да привлече както тийнейджърите, така и техните семейства и по-възрастните почитатели на музикалните формати.

 

 

Халваджиян призна още, че особено се радва, че Мария и Алекс са приели по-каната, защото освен като най-чаровното екранно дуо, двете безспорно са се доказали и като изключително талантлив, забавен и успешен ТВ тандем. Чаровните дами пък шеговито коментират, че ако е вярна сентенцията, че зад всеки успял мъж стои по една жена, се надяват в края на шоуто да могат да я перифразират, като допълнят, че зад всяко успешно шоу стоят и две жени водещи.

 

 

В търсене на новия X Factor на България Алекс и Мария ще се впуснат още следващата седмица, когато започват кастингите в цялата страна. В рамките на 11 дни и на територията на 5 града двете дами заедно с екипа на шоуто ще посрещнат най-новите претенденти за слава.

 

 

X Factor ще гостува в следните градове:

 

 

Велико Търново – 16 юли, Гранд хотел Янтра – Шарлопов хотелс

 

Варна – 18 и 19 юли, Фестивален и конгресен център – Варна

 

Бургас – 20 и 21 юли, хотел Аква

 

Пловдив – 24 и 25 юли, хотел Новотел

 

София – 26, 27, 28 и 29 юли (допълнителна информация за мястото ще бъде обявена скоро)

 

 

Чети и: Бухалки срещу интелект в сблъсък за короната

 

 

Сред най-важните неща, които кандидатите трябва да знаят, е, че дори ако не са успели да се регистрират предварително на сайта, могат да се запишат за кастинг на място. Всички, които смятат, че притежават X Factor, задължително трябва да носят със себе си документ за самоличност, а ако са под 18 години, да бъдат придружени от родител или настойник.

 

 

Всеки претендент трябва да подготви по две песни, като по желание може да се опита да впечатли журито с изпълнение на музикален инструмент, артистично облекло и изпълнение, както и с шумно подкрепление от страна на своите фенове и приятели.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV