"Транспортер" пети сезон по Fox Crime

 

От 20 август от вторник до петък в 19.50 ч.

 

 

Франк Мартин е транспортерът. Ако искате да ви превозят нещо бързо и безшумно, Франк Мартин е вашият човек. Той превозва всичко навсякъде, без да задава въпроси. Бивш военен от специалните части, той е превърнал шофирането в изкуство, има необходимата подготовка по бойни изкуства, за да достави всеки пакет навреме и никога не се отказва, докато пратката не стигне крайната си цел.

 

 

Правилата му:

 

 

#1 – Никога не променяй условията

 

#2 – Без имена

 

#3 – Никога не отваряй пакета

 

 

Франк е обикновен работещ мъж, добър човек с недвусмислен морален кодекс. Той вярва, че ако следваш правилата, всичко ще върви гладко. За негово нещастие обаче нищо никога не върви гладко, защото хората рядко спазват правилата. Това прави работата му изключително трудна и опасна. Полицията е по петите му, престъпниците са му вдигнали мерника, жените не го оставят на мира... Но той никога не променя условията – Франк е мъж на честта.

 

 

Чети и: Мария Игнатова и Алекс Раева водят X Factor

 

 

От Париж, през Берлин, Женева и Ню Йорк, до най-отдалечените места на планетата, дните му са поредица от поръчки, доставки, срещи на товарни докове, луксозни хотели, нощни клубове и отдих в прекрасния му дом на брега на Средиземно море: това е животът на Франк.

 

 

Един мъж. Една кола. Транспортер.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV