Два нови канала на AXN за България

Стартират AXN Black и AXN White

 

 

Sony Pictures Television (SPT) Networks стартира локализирани версии на каналите AXN Black и AXN White в България. Новите канали започват излъчване на територията на нашата стана от октомври тази година, заедно с Полша, Румъния, Унгария, Чехия и Словакия.

 

 

AXN White предлага съдържание съсредоточено върху субтитрирани сериали от САЩ и Европа - силни образи и вдъхновяващи истории в прайм тайм, като Client List и Grand Hotel, също както и игрални филми от ранга на "Яж, моли се и обичай". Програмата в следобедните часове е посветена на ангажиращи вниманието сериали като "More than Anything","Life Lines", "Heartland".

 

 

 

 

AXN Black от своя страна, предлага повече екшън с вдъхновени от реални и измислени истории сериали с героичен привкус, като "Spartacus", "No Limit" на Люк Бесон и "Justified". Фантастичните слотове са определени за преди и по време на прайм тайм, също както и за уикендите и ще включват заглавия като "Black Gold", "Duck Commander", "Hero".

 

 

"AXN е сред водещите канали за филми и сериали в Централна Европа и ние сме повече от развълнувани да представим два нови продукта с марката на AXN. Решението ни е продиктувано от отговорността, която сме поели пред българските кабелни оператори и зрители, винаги да предоставяме най-доброто съдържание. Новото попълнение в портфолиото на SPT Networks за България, значително увеличава качеството на нашето предложение с динамични екшън герои от AXN Black и вдъхновяващи и пленителни истории от AXN White", каза Джон Роситър, генерален директор на SPT Networks за Централна Европа.

 

 

Чети и: "Черешката на тортата" отива на море

 

 

AXN Black и AXN White ще заместят AXN Sci-Fi и AXN Crime в България, като ще обединят най-доброто от вече съществуващите в програмните схеми на двата канала научнофантастични и криминални сериали, заедно с новите програмни предложения. Новите канали се присъединяват към AXN в портфолиото на SPT Networks за България, изцяло адаптирани на български език. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV