Богомил гостува на кастинга на X Factor

 

На 16 юли екипът на шоуто ще очаква талантите от Велико Търново и региона

 

 

Детето-феномен и любимецът на публиката Богомил ще бъде специален гост на първия кастинг за X Factor във Велико Търново този вторник, 16 юли. Той ще се срещне с музикалните таланти от града и региона, за да сподели с тях своя опит и за да им помогне с ценни съвети. Богомил ще се срещне и с чаровния тандем Алекс Раева и Мария Игнатова, които за първи път ще влязат в ролята си на водещи именно в болярския град.

 

 

Във Велико Търново преди две години, по време на кастингите за първия сезон на X Factor, 14-годишният тогава талант от Горна Оряховица беше забелязан от екипа на шоуто. Със специално разрешение от продуцентите от FreeMantle, Богомил беше допуснат до следващите етапи, където категорично доказа, че притежава X Factor. Талант, излъчване, упорит труд и дисциплина го доведоха до самия финал, където беше изпреварен от Рафи.

 

 

Богомил доби и световна известност, когато британското дуо Hurts публикува в профила си във Facebook изпълнението му на техния хит "Stay". Там видеото на Богомил имаше близо 4 200 харесвания за по-малко от 24 часа и стотици коментари на хора от цял свят. Днес Богомил има сериозна за възрастта си музикална кариера, а наскоро издаде и втория си сингъл "Тялото ти в ритъм".

 

 

На 16 юли всички музикални таланти от Велико Търново ще могат да се срещнат с него, да получат ценни съвети и да разберат какво означава да носиш X Factor в себе си. По време на предварителните прослушвания претендентите от града и региона ще застанат пред екипа на шоуто, за да ги убедят, че притежават X Factor.

 

 

Чети и: "Мостът" с глобална премиера на 15 юли

 

 

Прослушванията ще се проведат в "Гранд хотел Янтра – Шарлопов хотелс" и ще бъдат с начален час 09.00 ч. Екипът на шоуто ще очаква всички кандидати – солови изпълнители, дуети, групи, без горна граница във възрастта и без никакво ограничение за жанра на песента, която ще представят. Дори ако нямат предварителна регистрация на официалния уеб сайт на шоуто, всички музикални таланти са добре дошли  и ще бъдат регистрирани на място.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV