Назад във времето: Семейството

 

Ново по Viasat History

 

 

От времето на кралица Виктория до разцвета на поп групата Bay City Rollers три семейства и една улица преминават през стогодишна промяна, издържайки на всичко, независимо от това, което епохата им поднася. Една улица....целият 20-ти век...историята на всеки един от нас!

 

 

"Назад във врeмето: Семейството", ни разкрива историята на най-ценната институция в Англия – семейството. Чрез уникалното съчетание на живата история с генеалогията, три съвременни британски семейства (Медоу, Тейлър и Голдинг) биват върнати във времето на 1900г. и ще преминат на бързи обороти през почти сто години от живота на своите родове.

 

 

Те ще се обличат, готвят, ще се хранят, работят и играят, точно както биха го правили техните предшественици през всеки от петте ключови периода на 20-ти век, включително епохата на крал Едуард 7-ми и ерата на Суинга от 60-те години. Променят се уличните лампи, колите и маркировката по пътищата, точно както се променят декорът, мебелите, и уредите в техните къщи, които ще се превърнат в техни домове. 

 

 

По време на пътуването им през времето, към тях се присъединяват някои нови семейства, които отразяват промените на британското общество през 20-ти век.

 

 

Действието в "Назад във врeмето: Семейството" се развива на Албърт роуд, Ланкашър. Мястото е било стриктно проучено с цел да отразява различните епохи и обстоятелства, в които семействата попадат, съобразявайки се със социалната им класа и техния доход. Чрез забележителните преживявания на нашите семейства ние виждаме как животът на жените се е променил през последните сто години, как ролята на съпруг и баща се трансформира до неузнаваемост, разказваме изненадващата история какво е означавало да си дете и тинейджър през почти стогодишна промяна.

 

 

Чети и: Богомил гостува на кастинга на X Factor

 

 

Назад във врмето: Семейството е забавна, топла и извисяваща история от пет части, изпълнена с носталгия, драма, човешки усилия и лични откровения. История, на която цялото семейство може да се наслади!

 

 

Назад във врмето: Семейството - всяка неделя: 25-и август – 22-и септември, от 21,00 часа

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV