Премиера: Белият дом: Под заплаха

 

Филмът тръгва по кината на 19 юли

 

 

"Белият дом: Под заплаха" на Columbia Pictures е новият екшън филм на режисьора Роланд Емерих, чиито творби, включително "Денят на независимостта", "След утрешния ден" и "Анонимен", са събрали повече от 30 милиарда щатски долара боксофис по целия свят.

 

 

Последният му филм е екшън с епични пропорции, чието действие се развива в най-разпознаваемите сгради на планетата и място, което Емерих изключително добре познава. "Всъщност, това е единственото нещо, което ме накара да се замисля, преди да се съглася да се заема с проекта. Чудех се: "Мога ли наистина отново да снимам в Белия дом?", - смее се човекът, който накара извънземни да взривят същата сграда в "Деня на независимостта" и после я смаза със самолетоносача John F. Kennedy в "2012". - В крайна сметка реших, че искам да разкажа тази история, защото тя разполага със силни персонажи, по-различен и нестандартен разказ, който съчетава екшън елементи с политически трилър от световно значение."

 

 

 

 

Джон Кайл (Чанинг Тейтъм) e полицай, на когото му е отказана молбата да работи мечтаната му длъжност в Тайните служби за защита на президента Джеймс Сойер (Джейми Фокс). Той не иска да разочарова малкото си момиченце с тази новина и я завежда на обиколка на Белия дом, минути преди комплексът да бъде превзет от тежко въоръжена група. Сега, когато правителството изпада в хаос и времето изтича, единствено от Кейл зависи да спаси дъщеря си, президента и страната.

 

 

Columbia Pictures представя продукцията на Mythology Entertainment / Centropolis Entertainment "Белият дом: Под заплаха". Във филма участват Чанинг Тейтъм, Джейми Фокс, Маги Гиленхал, Джейсън Кларк, Ричард Дженкинс и Джеймс Уудс.

 

 

Чети и: Премиера: Турбо

 

 

Режисьор е Роланд Емерих, сценарист е Джеймс Вандербилт. Продуценти са Брадли Дж. Фишер, Харалд Клосер, Джеймс Вандербилт, Лари Франко и Лаета Калогридис. Изпълнителни продуценти са Уте Емерих, Чанинг Тейтъм и Рийд Каролин. Оператор е Анна Дж. Форстър, ASC. Художник на продукцията е Кърк М. Петручели. Монтажист е Адам Улф. Дизайнер на костюмите е Лизи Кристи.

 

 

Отговорници за визуалните ефекти и копродуценти са Волкер Енгел и Марк Вайгърт. Музиката е на Томас Уандър & Харалс Клосер.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV