Кандидат захвърли гипса заради X Factor

 

Специален гост на кастинга в Бургас ще бъде Рафи

 

 

Кандидат, който е фризьор по професия, махна преждевременно гипса на крака си, за да може да се представи в най-добра светлина на кастинга на X Factor във Варна, който стартира днес във Фестивален и конгресен център. Тази му саможертва бе изцяло подкрепена от приятелката му, която през цялото време държеше лед на крака му, за да може да спадне отокът.

 

 

 

 

Сред кандидатите в морската столица бе и любимка на Хилда Казасян, която мечтае да бъде следващата звезда на България. Момичето, което още няма навършени 12 години, призна, че джаз певицата е ѝ помогнала, като осигурила вокален педагог в София, който да развива таланта ѝ. Семейството на младата дама дори е напуснало родния си град Варна и се е преместило в София, за да може малката да посещава уроците.

 

 

 

 

Тези и много други колоритни претенденти се явиха на кастинга за музикално шоу №1 в света в морската столица. Специална роля имаха и водещите Алекс и Мария, които се срещнаха с почти всеки един от тях. Двете признаха, че съпреживяват всяко едно от изпълненията и са сигурни, че ги очакват много вълнуващи моменти, защото са доста "ревливи". Всяка една от тях изрази увереността си, че вторият сезон на X Factor не просто ще излъчи победител в шоуто, а ще създаде нова музикална звезда на България.

 

 

Чети и: Назад във времето: Семейството

 

 

Прослушванията за X Factor ще продължат днес и утре, 19 юли, като екипът на шоуто ще очаква всички музикални таланти във Фестивален и конгресен център от 09:00 до 19.00 ч.

 

 

След морската столица кастингите ще продължат в Бургас (21 и 22 юли), където  специален гост ще бъде победителят от първия сезон Рафи. Той лично ще даде полезни съвети и ще пожелае успех на всеки в своя роден град.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV