Попитай актьорите от "Игрите на глада: Възпламеняване"

 

Основният трейлър на филма ще бъде представен на фестивала Comic-Con

 

 

След броени дни създателите на филма "Игрите на глада: Възпламеняване" ще представят основния трейлър на дългоочакваната продукция на  започналия фестивал на комиксите Comic-Con, който се провежда в Сан Диего до 21 юли. Той ще бъде показан за първи път пред публика на 20 юли, по време на специален панел с водещ Дейв Каргър, кореспондент на едно от най-авторитетните интернет издания за кино - Fandango. Според читателите на медията "Игрите на глада: Възпламеняване". Възпламеняване е най-очакваният филм за 2013 г.

 

 

Очаква се гости на събитието да бъдат Дженифър Лорънс, Джош Хъчерсън, Лиъм Хемсуърт, Лени Кравиц, Джена Малоун, Джефри Райт, Уилоу Шийлидс и режисьорът Франсис Лорънс, а благодарение Lionsgate и Fandango всички фенове ще могат да зададат своите въпроси към тях и да прочетат отговорите им на глобалната фейсбук страница на "Игрите на глада" и на медията.

 

 

 

 

В навечерието на фестивала бяха представени и нови, футуристични плакати на някои от участниците в 75-то юбилейно издание на "Игрите на глада".

 

 

Сред тях освен Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) и Пийта Меларк (Джош Хъчерсън) от Окръг 12 виждаме още техните опоненти и професионални трибути от Окръг 1 - братът и сестрата Глос (Алън Ричсън) и Кашмир (Стефани Ли Шлунд); Джоана Мейсън (Джена Малоун) - победителката в Игрите на глада от Окръг 7; Бийти (Джефри Райт), получил прякора "Волтс" и Уайърс (Аманда Плъмър) с прякор „Нътс“, от Окръг 3; Финик (Сам Клафлин) - интелигентният и харизматичен представител на Окръг 4, който едва 14-годишен печели Игрите на глада и дамата от неговия окръг – 80-годишната Магс (Лин Коен); безмилостните  трибути от Окръг 2 Брут (Бруно Гън) и Енобария (Мита Голдинг).

 

 

"Игрите на глада: Възпламеняване" е на 22 ноември 2013 г. в кината и IMAX.

 

 

Чети и: Премиера: Белият дом: Под заплаха

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV