"Изборът на Лара" с втори сезон по bTV

 

Хърватският сериал се завърта на 29 юли от 17.30 часа

 

 

Един от най-успешните хърватски сериали и първият, излъчен в българския ефир – "Изборът на Лара" – се завръща по bTV с втория си сезон от 29 юли, 17:30 часа. Зрителите ще проследят продължението на изпълнената с перипетии любовна история между главните герои Лара (Дорис Пинчич) и Яков (Иван Херцег).

 

 

В първи сезон на сериала Лара се запознава с любовта на живота си, докато учи в университета. Приятелят ѝ Яков е наследник на богато и влиятелно семейство, което има големи предразсъдъци за връзката на двамата млади. Въпреки това те се женят на тайна церемония вечерта преди Яков да замине на дълго пътешествие по море. Лара остава да живее при родителите на младоженеца и скоро разбира, че е бременна. Положението ѝ обаче става непоносимо и тя бяга от вкъщи. Поредица от разтърсващи събития объркват живота на Лара. Тя  загубва сина си Злая, разделя се с Яков си и в края на първи сезон влиза в манастир.

 

 

Чети и: Нецензуриран трейлър на "Кick-Ass 2"

 

 

В първи епизод от втория сезон зрителите ще открият Лара в манастира, потопена в дълбока мъка по сина си, когото смята за мъртъв. Яков пътува из моретата и се опитва да забрави цялото сполетяло го нещастие. В същото време Злая живее с полубрата на Яков - Динко, когото смята за свой баща. След поредица от случайни събития Лара получава снимка на сина си и разбира, че е жив…

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV