И Алекс Раева на кастинг в X Factor

 

Рейнджър от Камбоджа щурмува журото в Пловдив

 

 

След като вече в четири града съпреживява емоциите на всички кандидати в X Factor, водещата Алекс Раева твърдо е решила да се яви пред комисията и да "провери" дали ще бъде допусната на следващия кръг. Точно това тя ще направи на кастингите в София, които започват от 26 юли и ще продължат до 29 юли. Алекс обеща, че не само ще влезе в стаите за прослушвания, но дори ще изпълни своя любима песен.

 

 

И докато чаровната водеща ще пее за първи път на прослушванията в столицата, част от екипа на X Factor вече пя – поводът беше кандидат, която се яви на кастинга на рождения си ден. Влизайки пред комисията, младата дама бе посрещната с песента "Happy Birthday", което я накара да се отпусне и ѝ помогна да впечатли екипа на X Factor.

 

 

 

 

Освен с песни и музикален талант, някои от кандидатите намират в X Factor и любовна утеха и втори шанс в живота. Момиче иска да спечели на всяка цена, за да накара своя бивш приятел да си каже "Уау, какво изпуснах!". Нова страница в живота си иска да обърне и участничка, която пропуска шанса да следва в Германия заради любов, която впоследствие завършва несподелено. Разбито сърце чрез музика иска да лекува и млад футболист. За втори шанс е дошла и бивша художествена гимнастичка, която след травма е принудена да прекрати спортната си кариера и се насочва към музиката.

 

 

Разнообразието от атрактивни професии достигна своята кулминация на стартиралия вечера в Пловдив кастинг. За да докаже музикалния си талант, в града на тепетата дойде истински рейнджър от Камбоджа. Гост на прослушванията беше и зам. кметът на културата Стефан Стоянов. Той дойде специално, за да подкрепи всички млади таланти и да изрази надеждата си, че и във втория сезон Пловдив ще има свой представител на финала, също както това се случи в първия сезон и успешното представяне на Сани Алекса.

 

 

Последен шанс за всички, които искат не само да спечелят X Factor, но и да се превърнат в новите музикални звезди, са кастингите в София. На 26, 27, 28 и 29 юли екипът на X Factor очаква всички таланти в НДК.

 

 

Чети и: "Изборът на Лара" с втори сезон по bTV

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV