Киану Рийвс се завръща на голям екран в "47 Ронини"

 

Спираща дъха визия и изкусни бойни схватки в първия трейлър към филма

 

 

Едно от най-очакваните кинозаглавия на 2013 година ще отвори вратите към внушителния свят на Изтока, където в неравна битка за справедливост шепа безстрашни самураи ще променят хода на историята. 47 Ронини пресъздава древна японска легенда, която екипът на филма представя с впечатляващи 3D ефекти, съчетани с брилянтната игра на Киану Рийвс и част от най-известните японски актьори.

 

 

Зрелищното  3D приключение ще ви направи част от разтърсващ сюжет, в който минало и настояще ще се сблъскат титанично, за да определят бъдещето на един народ.

 

 

След като коварен феодал убива господаря им и завладява земите им, 47 самураи без водач поемат по пътя на отмъщението и се заклеват да върнат честта на народа си. Прогонени от домовете си и разпръснати надлъж и нашир, смелите ронини търсят помощта на Кай (Киану Рийвс) – мелез, който тe самите са обрекли на заточение. Заедно те тръгват на поход, в който ще попаднат в свирепия свят на митични чудовища, променящи облика си магьосници и чудати страшилища. В тази битка заточеният поробен изгнаник става тяхното най-страшно оръжие. Той ще се превърне в герой, вдъхновил шепата бунтовници да превземат вечността.

 

 

 

 

Филмът "47 Ронини" е дело на режисьора Карл Ринч („Дарбата“), а продуценти са Скот Стабър ("Приятелю, Тед", "Самоличност на аванта"), Памела Абди ("Самоличност на аванта") и Ерик Маклауд ("Мистър и мисис Смит", поредицата "Остин Пауърс").

 

 

Чети и: Нецензуриран трейлър на "Кick-Ass 2"

 

 

Редом до Киану Рийвс ("Матрицата") на голям екран застават японските актьори  Ринко Кикучи ("Огненият пръстен"), Хироюки Санада ("Час Пик 3"), Кари-Хироюки Тагава ("Планетата на маймуните"), Таданобу Асава ("ТОР: Богът на гръмотевиците") и Того Игава ("Мемоарите на една гейша", "Последният самурай").

 

 

"47 Ронини" идва на 3D в кината у нас едновременно със световната си премиера на 27 декември.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV