Четвърти сезон на "Живите мъртви" гледаме наесен

 

Рик и групата да се превръщат в сплотена и благоденстваща общност в убежището на затвора

 

 

Най-гледаният сериал в историята на кабелната телевизия – "Живите мъртви" се завръща в повече от 120 държави през октомври като част от глобалната стратегия на FOX International Channles да излъчва телевизионни продукции едновременно или непосредствено след премиерата им в САЩ.

 

 

В един постапокалиптичен свят Рик Граймс (Андрю Линкълн) и неговата група продължават борбата за оцеляване сред пълчищата бродещи опасности, които се прокрадват сред живите. Новият сезон включва 16 епизода и ще бъде излъчен на две части. 

 

 

Зомби драмата продължава да чупи рекордите по рейтинг в Съединените щати. А в международен план сезон 3 твърдо се наложи като най-гледан сериал по платена телевизия, изпреварвайки изключително силни конкуренти на големите пазари и достигайки по-добри резултати от средната гледаемост на предишните сезони.

 

 

В дългоочаквания нов сезон ще видим Рик и групата да се превръщат в сплотена и благоденстваща общност в убежището на затвора. За жалост в този жесток свят щастието е краткотрайно и външните заплахи са нищо в сравнение в опасността, която се спотайва отвътре. Домът и новият начин на живот на групата ще бъдат поставяни на постоянни изпитания, а борбата им за оцеляване никога не е била толкова ожесточена. Сезон 4 ще ни запознае с няколко нови герои, в това число Боб Стуки (Лорънс Гилиърд).

 

 

"Живите мъртви" е заснет по поредицата комикси на Робърт Къркман, издадена от Image Comics. В главните роли са Андрю Линкълн, Норман Рийдъс, Стивън Юн, Лорън Коуън, Чандлър Ригс, Скот Уилсън, Мелиса Макбрайд, Дейвид Мориси, Емили Кини, Данаи Гурира, Чад Коулмън и Сонекуа Мартин-Грийн. Изпълнителни продуценти на сериала са Скот М. Гимпъл, Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейвид Алпърт, Том Люс и Грег Никотеро. 

 

 

Чети и: Участник от X Factor UK се яви на кастинг в София

 

 

Сериалът спечели две награди "Еми" за най-добър протезен грим, беше номиниран за "Златен глобус" за най-добър драматичен сериал и спечели наградата на Гилдията на сценаристите за изключително постижение в написването на сценарий, адаптиран от нов вид медия, както и други награди.  

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV