"Кобра 11" се завръща по Нова

 

Криминалните случаи в ефира на медията продължават и в третия премиерен сезон на "Хавай 5-0" 

 

 

Един от най-успешните екшън сериали на Германия и рекордьор по сезони "Кобра 11", се завръща в ефира на Нова ТВ с петнадесети за медията премиерен сезон. Всеки делничен ден, точно в 20.00 часа, зрителите ще се срещнат с хитовия актьор Ердоган Аталай, който се снима в сериала от самото му начало, както и с неговия екранен партньор Том Бек.

 

 

С впечатляващите над 200 епизода, заснети досега, "Кобра 11" се снима от 1996 година насам, като в сцените с каскади са унищожени хиляди превозни средства. Сред най-фрапиращите моменти от снимачната площадка е светкавична автомобилна гонитба с луксозен Майбах на стойност девет милиона евро. Въпреки високите скорости обаче, автомобилът излиза от каскадата без нито една драскотина.

 

 

 

 

И докато българските зрители могат да следят 15-ия сезон по Нова ТВ, в Германия популярната екшън продукция е с 3 сезона преднина. Любопитното e, че занапред сериалът ще получи нов комисар. Том Бек, който е част от "Кобра" от 2008 г., обяви, че напуска сериала. На негово място през пролетта на 2014 г. ще видим актьора Винсент Кифер, който ще замени Бек като комисар в магистралната полиция и ще застане до Ердоган Аталай.

 

 

Чети и: Четвърти сезон на "Живите мъртви" гледаме наесен

 

 

Веднага след "Кобра 11", през лятото зрителите на Нова ТВ могат да следят и епизодите от премиерния трети сезон от "Хавай 5-0". Поредицата се завърна с истинска легенда от миналото – актьора Едуард Аснър, звезда от оригиналния сериал от далечната 1968 година, a криминалните задачи на екрана продължават –  всеки делничен ден от 21.00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV