"Престъпления без граници" с премиера на 14 октомври

Снимки: © 2013 Tandem Productions GmbH, TF1 Production SAS. All rights reserved

 

Продукцията ще стартира по AXN

 

 

Обявената през декември 2012 г. предстояща премиера на най-новата оригинална продукция на Sony Pictures Television (SPT) Networks Crossing Lines, вече има дата за премиерата си в България. Сериалът, който българските зрители ще разпознават под заглавието "Престъпления без граници", ще стартира на 14 октомври по AXN.

 

 

Заснет във Франция и Чехия, на фокус в "Престъпления без граници" е Международният наказателен съд, специализиран в разследването на престъпления на територията на Стария континент. Сформиран е международен екип от елитни следователи, твърдо решени да преследват престъпниците и да ги изправят пред закона. Федералното бюро за разследване се ражда в европейската си версия!

 

 

В звездния актьорски състав от САЩ и Европа, блестят имената на Доналд Съдърланд ("Италианска афера", "Игрите на глада"), Марк Лавоин ("Добродетелен крадец"), Уилям Фичнър ("Блек Хоук", "Бягство от затвора"), Том Влашиха ("Игра на тронове"), Габриела Песион ("Капри"), Ричард Флод ("Титаник: Кръв и стомана").

 

 

 

 

Автор на сценария е Едуард Алън Бернеро („Престъпни намерения”, „Трета смяна”), който заедно с Рола Байер („Пазителите на съкровището”, „Устоите на земята”), е негов изпълнителен продуцент.

 

 

"Престъпления без граници" е третата поред оригинална продукция на SPT Networks. Първа беше "Фирмата" през 2012-та, последвана от "Ханибал", който AXN излъчи наскоро.

 

 

Чети и: "Колела" стартира в ефира на Bulgaria On Air

 

 

"Престъпления без граници" беше избран като премиерна прожекция за церемониите по откриването на 53-то издание на Телевизионния фестивал в Монте Карло. Прожекцията се състоя на 9 юни, а откриването с премиера на телевизионен сериал само по себе си е безпрецедентно в историята на фестивала.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV