Премиера: Елизиум

 

Когато Земята вече е развалина

 

 


През 2154 г. съществуват две класи: много богати, които живеят на космическа станция, създадена от хората, наречена Елизиум. Останалите са натикани в пренаселената и съсипана планета, където се опитват да се спасят от престъпността и нищетата, които раздират цялата Земя.

 

 

Единственият шанс за равенство между тези два свята е Макс (Мат Деймън) - обикновен човек, който отчаяно се нуждае да стигне до Елизиум. Залагайки живота си на карта, той неохотно се впуска в опасна мисия, която го изправя срещу министъра по сигурността на Елизиум - Делакорт (Джоди Фостър) и нейните въоръжени сили. Но ако успее, той ще спаси не само собствения си живот, но и този на милиони души по Земята.

 

 

 

 

TriStar Pictures представя "Елизиум". С участието на Мат Деймън, Джоди Фостър, Шарлто Копли, Алис Брага, Диего Луна, Вагнер Моура и Уилям Фичнър.

 

 

Чети и: "Престъпления без граници" с премиера на 14 октомври

 

 

Сценарист и режисьор е Нийл Бломкамп, продуценти – Бил Блок, Нийл Бломкамп и Саймън Кинберг. Изпълнителен продуцент е Сю Баден-Пауъл. Оператор – Трент Опалоч. Художник на продукцията е Филип Айви. Монтажът е дело на Джулиан Кларк, A.C.E. и Лий Смит, A.C.E.

 

 

Отговорник за визуалните ефекти е Питър Музерс. Дизайнер на костюмите е Ейприл Фери, а музиката е написана от Райън Амон.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV